Ayy demeeeee kız deme okudum

Allah hakedene hakkıyla anne baba olabilecek olan herkese nasip etsinde bu nedir arkadaş

Ben de epey oldu akıntısının fotoğrafını çekmiş atmış onu görmüştüm. Ne yiyip ne içiyorlar bunlar kafaları bu hale geliyor çok merak ediyorum artık ya istifra edecem artık

Sevişmeyi biliyorsa onuda biliyordur parem sanki bilerek yazıyorlar gibi geliyor banada

Çok teşekkür ederim. İyiki yazdınız yaşamış insanlardan bunu duymakta çok çok güzel. Geçecek olmasına olan inancımın daha artmasını sağladınız.
Rabbimizi düşünerek birazda olsa üstesinden geldik. İmtihan dünyasındayız ölünceye dek imtihanımız bitmeyecek. Bunu bilerek yaşadığımızda biraz daha sanki kolaylaşıyor gibi. İnanıyorum karşılığını da alıcaz. Kayıplarımızla da ahirette kavuşucaz. Size de geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Biran evvel sağlıkla bir evlat nasip etsin

Sende @Yasnaz da emın olun duamda olacaksınız burdan bı kac arkadasım daha var devamlı bulundurduğum dualarımız bir. Olacak hersey cokkk guzel olacak Allahın izniyle
Canım benim ya Allah razı olsun senden benim ismim yasemin ismimle etmek istersen. Kulun kula ettiği dua kabul olurmuş cok sağol

Nasılsın cocom

Sende @Yasnaz da emın olun duamda olacaksınız burdan bı kac arkadasım daha var devamlı bulundurduğum dualarımız bir. Olacak hersey cokkk guzel olacak Allahın izniyle
Allaj razı olsun güzel yürekli arkadaşımm. Hepiniz benimde dualarımdasınız. Rabbim hepinizin gönlünde olanı en güzel şekilde nasip etsin canımm. Her daim, iyiki varsın, iyiki varsınız

Damdan düşeni en iyi damdan ama aynı yerden düşen anlar derler ya tam uyuyor sanırım

Ne güzel yazdınız öyle, çok teşekkür ederim. Allahım tez ama hayırlı vakitte hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, Saliha evlatlar nasip etsin hepimize

Perim benim.kiz kardeşimde aynen senin gibi oldu iki ay önce covit den çoğu kadın bunu yaşıyormuş çok sevinmiştim.burda.kizlarla paylaştım teyze.olucam diye ama olmadı

Olur kuzum inşallah sen sağlıklı ol moralini bozma hepsi olur bebeğim

Parem kardeşin içinde üzüldüm umarım atlatmıştır o psikolojiden çıkabilmiştir. O kadar zor bir süreç ki Rabbim düşmanımıza dahi yaşatmasın böyle şeyleri

Evet ya evet tüylerim diken diken oldu
Bu arada orası neresi burda daha baslamadı yağacak dediler ama
Kayseri canımcım. Pınarbaşında Yağmıs baya mübarek batı Karadenize Yağmıs Madammor um yazmıs.
Canım sende gel katıl buraya çoğu arkadasımızın burda haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…