- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.283
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.801
Çok severim afiyet olsun kuzucukKizartma yavru
Sevmez misin
Niye kızdın bakayımEvet canım ama....
Son Durumuma bak bir
Katıldım artık siz nerde ben ordaKayseri canımcım. Pınarbaşında Yağmıs bayamübarek batı Karadenize Yağmıs @madammor um yazmıs.
Canım sende gel katıl buraya çoğu arkadasımızın burda haberi yok
Çok şükür iyiyim ben canım Başıma gelen herseyden Dolayı alıştım bu durumlara
Pilates yapıyorum canımNe güzel ne yapıyorsun spor olarak
Bacım herkes yağmur Allahım dıe ağlıyor kac gündürNiye kızdın bakayım
Aynen canım Türkiye geneline bekleniyorKatıldım artık siz nerde ben ordaBen de İstanbul’dayım biraz serinledi ama henüz yağmur yok sabah yağacak diye gösteriyor hava durumu
Yedim bitane.Canım benim hamd olsun sen nasılsın, yedin mi balıkları
Aynen öyle canımBacım herkes yağmur Allahım dıe ağlıyor kac gündür
Şimdide yağmur gelıyor tabı gelmeden once fırtınadır, toz fırtınasıdır olacak. Sosyal medya yorumlarında toz fırtınası oluyor dıe mıllet neler neler dıyor. Yok Allah belamızı veriyor yok sonumuz geldı ayy bi şükredin ya kımse ıyı yanından bakmıyor ki
Büyükler derki hareket olmayınca bereket olmaz tabiki toz.bulutlari olucak ki yağmur insin yereBacım herkes yağmur Allahım dıe ağlıyor kac gündür
Şimdide yağmur gelıyor tabı gelmeden once fırtınadır, toz fırtınasıdır olacak. Sosyal medya yorumlarında toz fırtınası oluyor dıe mıllet neler neler dıyor. Yok Allah belamızı veriyor yok sonumuz geldı ayy bi şükredin ya kımse ıyı yanından bakmıyor ki
Her günün böyle olsunAynen canım Türkiye geneline bekleniyorvalla bugun moralım yerındeydi cıdden.
Bende öyleyim nedense yaYedim bitane.
İkinciyi yiyemiyorum ağır geliyor bana bazı yiyecekler.
Seviyorum da yiyemiyorum diyelim.
Karnıyarık mesela
Severim fazl yiyemem.
Demi bilemiyorum hiç.Bende öyleyim nedense ya
Beni hatırlıyormusun bilmiyorum senle aynı anda tedavi olmuştukNormalde iyiydim canım cumartesi kürtaj oldum ağrım sızım pek yoktu kanamada çok az az olurdu ama bir iki gündür ağrıda kanama da arttı. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah bir problem yoktur.
Bebeği görmek istedim göstermediler. Kan pıhtısı o dedi hemşire. Naptılar bilmiyorum odadan da çıkarmamışlar etrafta falanda yoktu. Çöpe attılar heralde yavrumu
Yaa pardon daldım öyle yazına ama kusura bakmaDemi bilemiyorum hiç.
Merhaba bu arada, tanısalim mi
İzmirdwnim 28 yaş adım zorunlu
Ne kadar da çıtır üyelerle karşı karşıyayız .Yaa pardon daldım öyle yazına ama kusura bakmaMerhaba tanışmakdan mutluluk duyarım Ben İstanbul’dan yasemin İsmini verdim bir kere daha saklayamam 25’e geçen ay girdim Memnun oldum zorunlu
Kendimi yaşlanmış hıssedıyrmNe kadar da çıtır üyelerle karşı karşıyayız .
Ezildim yaşımdan utandım
Estağfurullah dal zaten.Yaa pardon daldım öyle yazına ama kusura bakmaMerhaba tanışmakdan mutluluk duyarım Ben İstanbul’dan yasemin İsmini verdim bir kere daha saklayamam 25’e geçen ay girdim Memnun oldum zorunlu
Aşk olsun amaNe kadar da çıtır üyelerle karşı karşıyayız .
Ezildim yaşımdan utandım
Hayır hayırKendimi yaşlanmış hıssedıyrm
27 ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?