- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.883
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.841
Dipleri Yıkarken şampuanla hep orayı kaziya kazıya kopurtuyoruz ya .O daha iyi üstteki çiğ duruyo ama oda güzel
Hemde Hem de nasıl gösterir ama çok bakım isterDimi çok diri gösterir hembı 25 lik olurum
Doğru diyorsun benim ombrelerde aynı üst kısmı zaten aktı ama uçlar daha güzel duruyor her zaman uzasa daDipleri Yıkarken şampuanla hep orayı kaziya kazıya kopurtuyoruz ya .
Dipler o yüzden öyle tuhaf renk oluyor
Uçlar daha hoş kalıyor genelde .( Genelde gerçekten istisnalar da vardir )
Bu kaçıncı güzüm yazına küsen günler oldu özledim nınım nımnım nınım
Bakımi ben yapacaksam ugrasamam da başkası bakacaksa prensesin hizmetlisi misali o zaman olur bakHemde Hem de nasıl gösterir ama çok bakım ister
Yağacak bızım millet şom agzını açmazsa yağacak ınslalahTam gelemedi ama gelecek insallah böyle esiyo🌬 bu bile nimet nemden buhar olup uçacaz yakinda
Çok galp gönderim sanaAyyy repertuara gellll hey yavrum heeey
Kız ben dunden beri kalktım da sen kalkmıyon dunde dedın hadı kalk dıe beklıyorum halaKalk hemen evlendiriyoruz seni çabuk.
Yok kuaföre yaptırırsın da masrafıda düşünmek lazımBakımi ben yapacaksam ugrasamam da başkası bakacaksa prensesin hizmetlisi misali o zaman olur bak
AyyyyKız ben dunden beri kalktım da sen kalkmıyon dunde dedın hadı kalk dıe beklıyorum hala
Yaaaa önce ben varimKalk hemen evlendiriyoruz seni çabuk.
Masrafı koca düşünsün bana giren çıkan yokYok kuaföre yaptırırsın da masrafıda düşünmek lazım
Hıııhhh çık hemen ordan bağla kısmetimiYaaaa önce ben varim
sanki bian ben konuştumMasrafı koca düşünsün bana giren çıkan yok
Şuan secenek gıbı bı hakkım yok evet evet evetttttAyyyyayakta kaldım diyosun.
Mühendis olur mu
Kız bana söz verdi bulucam enişte dediHıııhhh çık hemen ordan bağla kısmetimi
sanki bian ben konuştumKoca bu rengi gördükten sonra her masrafı kabul eder zaten
Sende biraz naz yapsaydın hemen evet dediŞuan secenek gıbı bı hakkım yok evet evet evettttt
Yaptır tabi Ben de yaptırırım bu konuda çok açık görüşlüyüm
Yaşlanınca da bı elmacık dolgusu yaptirsammm diyorum ahh kalbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?