- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.861
Bence sen enişteyi öldürme niyetindesın
Yaşlanınca da bı elmacık dolgusu yaptirsammm diyorum ahh kalbim
Düşündüm de ben bir kez geçtim o köprüden hadi verdim siramiİyi tm al snn olsn
Oyy kahvemm yaaHiç bir zaman uyku benim için sorun olmadı az uyuduğum için. her saat kalkıp,calisabilirim. bir saat uykuyla 8 saat çalıştığımı bilirim çay koymak neki
Canım benim ya nediceğimi bilemedimmBizim problem büyük canım eşim Azosperm maalesef tıbben normal yolla çocuğumuz olmuyor. beş senelik evliyim hiçbir şekilde korunmadım çok şükür ameliyatla SPerm bulundu donduruldu onlarla tüp bebek deniyoruz. üç deneme yaptım bu zamana kadar ilki negatif oldu. ikincisi tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. üçüncüyü denedim tuttu üç aylık hamileydim her şey yolundaydı maalesef oğluma Anensefali teşhisi konuldu kafatası oluşmamış beyni açıkdaydı gebeliği normal doğumla sonlandırdık. şimdi bir aylık olacaktıNasip değilmiş daha zamanı gelmemiş diyip Rabbimden gelene şükür ediyoruz yapacak başka bir şey yok eylülde tekrar başlayacağım nasipse. Çok şey yaşadım bazen dönüp arkama baktığımda bunları ben mi yasadım diyorm
Nazlanan kişiyle hiç uğraşmam.Sende biraz naz yapsaydın hemen evet dedi
Öyle deme ay nasıl korktum .Bence sen enişteyi öldürme niyetindesın
Ooyyy senin şu yaramazlaruninn birtanesi bağaaa verrrr eve dondüm bebişimm evle uğraştımmNe yaptınızbenim kadar yorulamSin emin ol iki tane yaramaza bakiyom
Ne güzel söylemişsinCanım benim ya nediceğimi bilemedimm
Ama sen çok güçlüsün bellii pess etmeden devam etmişsin ve halende öyle rabbimm tez zamanda çocuk nasip etsinn demekki sağlıklı değill olmuyor allahta sana engelli çocuk vermiyor sağlıkli olsun diye nasip etmeye çalışıyor öyle düşün kuzum.benimm ❤❤
Noluyooorrrrr biri bana açıklasıınnnnnnÖyle deme ay nasıl korktum .
Çok korkuyorum zaten bsey olsa naparim' diye
Yok yokkkDüşündüm de ben bir kez geçtim o köprüden hadi verdim sirami
Senı tanıyorum ondan hemen evet dedım ya zatenNazlanan kişiyle hiç uğraşmam.
Duy msspare duyyy .Yok yokkk
Senı tanıyorum ondan hemen evet dedım ya zaten
Inşaallahh sakın isyan etmeeNe güzel söylemişsinEvet canım Rabbim o gücü verdi çok şükür İnşallah isyan edenlerden olmayız
Ayy şimdi okudum yazdığınızıBizim problem büyük canım eşim Azosperm maalesef tıbben normal yolla çocuğumuz olmuyor. beş senelik evliyim hiçbir şekilde korunmadım çok şükür ameliyatla SPerm bulundu donduruldu onlarla tüp bebek deniyoruz. üç deneme yaptım bu zamana kadar ilki negatif oldu. ikincisi tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum. üçüncüyü denedim tuttu üç aylık hamileydim her şey yolundaydı maalesef oğluma Anensefali teşhisi konuldu kafatası oluşmamış beyni açıkdaydı gebeliği normal doğumla sonlandırdık. şimdi bir aylık olacaktıNasip değilmiş daha zamanı gelmemiş diyip Rabbimden gelene şükür ediyoruz yapacak başka bir şey yok eylülde tekrar başlayacağım nasipse. Çok şey yaşadım bazen dönüp arkama baktığımda bunları ben mi yasadım diyorm
Ya ben yaşadım ona verdim sıramı onu evlendir sıra bende hemen evet diyecem gidicem buralardanDuy msspare duyyy .
Sen daha ağırdan sat kendini
Ya ben yaşadım ona verdim sıramı onu evlendir sıra bende hemen evet diyecem gidicem buralardan
Âmin canım âmin hepimizeInşaallahh sakın isyan etmee
Hepimiz başka şekilde yaşıyoruzz allah hepimizi dengeliyor seni böyle dengeliyorsa beni başka şekilde dengeliyodurr hepimiz hala sınavdayızz deneme süreçtryizz allahımm daah fazla uğraştırmadan nasip etsin
Seninle birtürlu tanışamaduukkÂmin canım âmin hepimize
Sağ olasın Allah razı olsun canım geçti gitti Zaten yaşanılan her şey gün gelince unutuluyor bu günümüze çok şükür. Rabbim çok aratmadan isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsinAyy şimdi okudum yazdığınızıbugün içim parçalandı ikinizinde hikayesini okuyunca. Rabbim sabrını versin bunlarda geçecek inşallah
Var bir bildiği Rabbimin.
Biz çok özel anne adaylarıyız ve eminim Allahım kendi huzurunda bu yaşadıklarımızın karşılığında gösterdiğimiz sabrı mükafatlandıracaktırçok çok geçmiş gitmiş olsun. Hayırlı vakitte sağlıcakşısından hayırlısından olsun bu defa
Sen sormadan dedi zaten ama sen yoktun yavrum sen nerdeydinSeninle birtürlu tanışamaduukk
Aslen nerelisun bakemm
Yaşun kaç
Kaç yıllik evlisun
Epeyy sirdum hahaha daha fazla sormayem dedimm
Sor kız istediğini sorSeninle birtürlu tanışamaduukk
Aslen nerelisun bakemm
Yaşun kaç
Kaç yıllik evlisun
Epeyy sirdum hahaha daha fazla sormayem dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?