- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.881
Ahaaa nerdeydum ben ne ara yazdıı şinimi dedi abboovvvvSen sormadan dedi zaten ama sen yoktun yavrum sen nerdeydin
Hem bil bakalım adı neymis
İnsallah ya gercekten ihtiyacimiz var bu serinlige Rabbim rahmetini esirgemesin bizdenYağacak bızım millet şom agzını açmazsa yağacak ınslalah
Sivas'ın neresiSor kız istediğini sorİstanbul’da yaşıyorum aslen gümüşhaneliyim Eşim Sivaslı Geçen ay 25’e girdim 5 yıllık evliyim İnşallah bir tanıyan çıkmaz
Aha bir sivaslı daha mı yoksaSivas'ın neresi
Kuuzzz helee daha 25 yaşındasın daha durr çocuk için üzülüyorsunn maşaallahh daha yolun var seninn hahahahaha tanıdık çıkmadun bana göree bende rizeliyimm istanbulda yaşıyordum evlendik çerkezköyde yaşıyorum 27 yaşındayımSor kız istediğini sorİstanbul’da yaşıyorum aslen gümüşhaneliyim Eşim Sivaslı Geçen ay 25’e girdim 5 yıllık evliyim İnşallah bir tanıyan çıkmaz
Oyyy ağzını yidigim ne tatlı bi picaklu hatunsun sen yaw joummSeniiii gördüğüm an içime bi hoş giriyorrr
Sen çok başka gibisin sankii
Sivaslıyım ama ımranli deılım yırttın bacımAha bir sivaslı daha mı yoksaimranlı canım
He benim.adimdanAhaaa nerdeydum ben ne ara yazdıı şinimi dedi abboovvvv
Neymiş ki ismi nebilem ben senin isminimi taşıyorr
Madamım sen nerelisinİnsallah ya gercekten ihtiyacimiz var bu serinlige Rabbim rahmetini esirgemesin bizden
Ayy buna çok güldüm insallah çıkmazSor kız istediğini sorİstanbul’da yaşıyorum aslen gümüşhaneliyim Eşim Sivaslı Geçen ay 25’e girdim 5 yıllık evliyim İnşallah bir tanıyan çıkmaz
Ayy vallaha seni görüncee kalbimm pıtt pıtttOyyy ağzını yidigim ne tatlı bi picaklu hatunsun sen yaw joumm
CiddimiiHe benim.adimdan
Memnun oldum canımmKuuzzz helee daha 25 yaşındasın daha durr çocuk için üzülüyorsunn maşaallahh daha yolun var seninn hahahahaha tanıdık çıkmadun bana göree bende rizeliyimm istanbulda yaşıyordum evlendik çerkezköyde yaşıyorum 27 yaşındayım
Kız deli dur azcuk bıçak mı buÖpüyorum
Ayy morrr vallaha adamım diye okudum o ara dicektim sen yazdın kendi kendineeBuda adamım gibi oldu
Hepimiz anadoluluyiz ha farkettiniz mi kızlarAha bir sivaslı daha mı yoksaimranlı canım
Aklıma zorunlunn dedıgı geldı suanKız deli dur azcuk bıçak mı bu
Aman aman kurcalamayın boşverSivaslıyım ama ımranli deılım yırttın bacım
Minnosla akraba cıkacaktık kurcalamayı bıraktı kendısi korkudan ahahha
Ben aslen Karabüklüyüm ama Zonguldak'ta yaşıyorum doğma büyüme eşimde buralı bende buralı oldum artıkMadamım sen nerelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?