- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #13.901
Bildim zaten oyle okuyacanızı,Ayy morrr vallaha adamım diye okudum o ara dicektim sen yazdın kendi kendinee
Evett eşin konusunda haklısın olsunn eşinin elinden birşey değilkii olucak allahın izniyleeMemnun oldum canımmYolum var biliyorum bunu Eşimin problemi büyük olduğu için bu işlere erken başladık sonumuzun ne olacağı belli değildi çünkü Önüme çıkan her engelde daha yaşım küçük diyebiliyorum Allahtan
Zorunlu bu durur durur bi laf eder oda tam olurAklıma zorunlunn dedıgı geldı suantobe tobe yazmıs ya
İnşallah yaAyy buna çok güldüm insallah çıkmaz
Sende haklısınn cokta şaşırmak lazım her yerdeyiz masallah. Surıyelıler 1 bız 2Aman aman kurcalamayın boşversivaslı cok anacım heryer sivaslı
Evet canım Rabbimin mucizesi verdikten sonra nasıl diye sormak bize düşmez. Eşimde problem olduğu için sperm bulunabilecek mi diye erkenden başladık spermde bulundu çok şükür onun için acelemiz yokEvett eşin konusunda haklısın olsunn eşinin elinden birşey değilkii olucak allahın izniylee
Benim yengem mesela çikolata kisti vardı doktor hamile kalamazsın demiştii dayımdasa çok düşüktü spermii neolduysa yengem şans denemek istedii ilk denemesine rağmen tüpü tuttu oyüzden hiç belli olmuyor buişlerr allah oll der ve olurr
Oraları bılmıyorum valla yoksa kurcalardım biBen aslen Karabüklüyüm ama Zonguldak'ta yaşıyorum doğma büyüme eşimde buralı bende buralı oldum artık
Yanlış anlama ama gerçekten öyleSende haklısınn cokta şaşırmak lazım her yerdeyiz masallah. Surıyelıler 1 bız 2
İnşallah yaGerçi çıksa da sorun değil eşim burayı biliyor kaynana kayınpeder elti olaylarımda yok
Oyy pamukum yaaaa sımsıkı sarıl
Hehh aynenn bak buna bile çok źükürr yarabbimmmEvet canım Rabbimin mucizesi verdikten sonra nasıl diye sormak bize düşmez. Eşimde problem olduğu için sperm bulunabilecek mi diye erkenden başladık spermde bulundu çok şükür onun için acelemiz yok
Evet evetBi vukuatın yokmuş boşver çikarsa çiksin
Öyle kuzumm öyle herzaman şükrediyorumHehh aynenn bak buna bile çok źükürr yarabbimmm
Oyy pamukum yaaaa sımsıkı sarıl
5yıllık evliyim bende hangimizin yokkiEvet evetBizim de problemlerimiz oluyor tabi ama her şeyi buraya yazmıyorum yazsam da hemen siliyorum
Kız onuda yazan var5yıllık evliyim bende hangimizin yokkiAma Rabbim büyük dert vermesin gecinip gidiyoz. Bende yazmam buraya zaten günlük tartismalari yazacak degiliz
Bal misin sen şeker misin acaba
Bana böylee sarull bıyakmaa benii sosyalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?