- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.101
Hahahaha aynı durumdayızz kızzzNormalde erken uyurum şimdi esimde izinde olduğu için yatışlarımız geç oluyo neyseki pazartesi iş başı
Biraz öyle oldu evet
Normale döndüğünüzde gelirim ben bye
Gel gel bidaha olmaz bittiNormale döndüğünüzde gelirim ben bye
He kuzzz buneydiiNe cok benziyo yaşantımız
Hahahah gel bee deluüNormale döndüğünüzde gelirim ben bye
Evet hep onun yüzündenHe kuzzz buneydiizorunlu yüzünde actı konuyu dunku ateşii bağladı bize
Konuşun yavrum siz benim işim var zaten namaz kılacam niyetimi bizmiyim diye dedimGel gel bidaha olmaz bitti
Uğradım öyle konuşun sizHahahah gel bee deluü
Yok kuzum olurmu hiç sanki çok önemli bi meseleKonuşun yavrum siz benim işim var zaten namaz kılacam niyetimi bizmiyim diye dedim
Uğradım öyle konuşun siz
Cano bizde çıkıcaz şimdi dışarı öptümmEvet hep onun yüzündenneyse kapandı zati
Cansın senn allah kabul etsin kahvemm❤Konuşun yavrum siz benim işim var zaten namaz kılacam niyetimi bizmiyim diye dedim
Uğradım öyle konuşun siz
Bende ütü yapmaya geçiyorumCano bizde çıkıcaz şimdi dışarı öptümm
Söylediğin şey o kadar doğruki canım benimde 2 kimyasal gebeliğim var bazı fitne fücurlar duymuş bunuÇok geçmiş olsun parem kız kardeşin adına üzüldüm. Ama dediğin gibi insan başına geldiğinde görüyor ki aslında o kdar çok kişi aynı şeyi yaşamış veya yaşıyor.
iyiyim artık sizler çok iyi geldiniz bana. Herşey nasip
Evet canımm hatırlıyorummRabbim biran evvel sağlıklı bir şekilde güzel haberi nasip etsin sana inşallah.
herşey Allahtan canım bizde üzüldük ama elimizden hiçbir şey gelmiyor ne yazıkki
Zaten insanların demeleri sormaları bizi olmamasından daha çok strese sokuyor. Bizde biranda birkaç kişi öğrenince mecburen ailelerimizle falan paylaşmak zorunda kaldık zincirleme sonrasında herkes öğrendi. Böyle de olunca keşke söylemeseydik kimseye diye eşim çok söylemdi. Ama benimde sonra aklıma şu yattı. Artık herkesin gözü üstümüzdeydi. Bunların çocuğu olmuyor mu? Çocuk yokmu gibi gibi söylemlerden. Artık dedim bu süreçtennsonra da herkesin ağzı kapanmış olur en azından belki.
umut kaybetmek yok canım. Her nasip vaktini bekler. Vakti geldiğinde bizi bulucak. Biz elimizden geleni yapıp bekleyelim
Yok bizimki uyku arasında olduKuzz hele 3 yılmı niçun
Bende diyom zorunlu nerde dün sesi çıkmayaydiii aklımada gecmiyor değildii
Bittimi ütü aceppBende ütü yapmaya geçiyorumiyi gezmeler sanada bebeğim
Ooo olur oyle şeylerrr hersey uykuda başlar nickommYok bizimki uyku arasında olduyani sahiden uyumaya gitmiştim
Bitti bitti bahceye indim oturuyorz söylemesi ayıp mangal yapıcazBittimi ütü acepp
Oohhh kiss gibii yapin canoBitti bitti bahceye indim oturuyorz söylemesi ayıp mangal yapıcaz
Sizinki daha güzel amaaOohhh kiss gibii yapin cano
Bizde mantı yedukk
Vallaha pazardan kavrulmuş mantı aldim ilkkezz esimde ilkkez bi mantiyi begendi sonundaSizinki daha güzel amaaafiyet olsun bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?