- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.282
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.121
Mantı mi dedin duyamadımVallaha pazardan kavrulmuş mantı aldim ilkkezz esimde ilkkez bi mantiyi begendi sonundasana da afiyet olsunn yasomm❤
Sağol canısı. Bende kiloyla ev yapımı alırım uzun zamandr almıyodum aklıma soktunVallaha pazardan kavrulmuş mantı aldim ilkkezz esimde ilkkez bi mantiyi begendi sonundasana da afiyet olsunn yasomm❤
Mantı dedumm paremm noldukii canun çekmesun lutfennMantı mi dedin duyamadım
Eşimde dedi bundan sonra pazardan all özel yapıp getiriyolarmış kiloyla alcam atcam buzluğa perşeme günü alırım tekrar nede olsa buzluktayken bozulmaz hiçbirşeyySağol canısı. Bende kiloyla ev yapımı alırım uzun zamandr almıyodum aklıma soktun
Anlat bana jou nasıldı yumuşak sarımsaklı soslu biraz acılı offffffffMantı dedumm paremm noldukii canun çekmesun lutfenn
Bozulmuyo canım bende öyle yapıyorum hepEşimde dedi bundan sonra pazardan all özel yapıp getiriyolarmış kiloyla alcam atcam buzluğa perşeme günü alırım tekrar nede olsa buzluktayken bozulmaz hiçbirşeyy
Hiç güzell değildii pareeee♀Anlat bana jou nasıldı yumuşak sarımsaklı soslu biraz acılı offffffff
Offffff
Bide mısırr var epeyy onuda aldım attim buzkuga kisin yeruk diyeBozulmuyo canım bende öyle yapıyorum hep
Hiç güzell değildii pareeee♀
Süperiz benceAh birde sonra makinenin karşısına geçip dönen çamaşırları köpük içinde izleyen tek deli benmiyim
Ohhh sefann olsunn bitanemm iyi yapmışsın
Sabah kocadan kahvaltı akşamda kayınvalidem yapmış yemek gelip alırsınız dedi. Akşamda ondan. Bugün iyi tatildeyim
Akilli kadınız vesselamDün bende yemege gitmiştim evde yemek olduğu halde
Wuuu beybi iyi yapmışsın benceBı üç yıl daha hamile değilim muhtemelendun ateşli bir gece gecirirken öyle bir karar aldık
Sosyalim mmmmSüperiz bence
Her an olabilir beklemedeyimPareeemmmm hınzırlık peşindensin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?