- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.883
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.161
Eşin neredeBende sıkıldım bahcedeyim ama sarmadı
Tatli elma yagi sur ufakliklara, gaz sorunu komple çözer. Her altını degistirdiginde karnına ve ayaklarının altına sürücen. Sancisi varsa sürerken masaj yap, duzenli kullanınca sanci yapmaz ama aklinda bulunsun. Pıtır Pıtır atiyorlarHellöö kızlar ikizlerden çok fırsat bulamıyorum güncelleme yapıp gidecem
Bebelerim büyüyor ellerinizden öperler teyzeleri. Rabbim isteyen uğraşan herkese nasip etsin inşallah ❤ bizin tayinimiz çıktı Antakya'ya. Zaten çok istiyordum biliyorsunuz ama umudumuz yoktu. Şok olduk resmen ama bundan sonra her sey daha güzel olacak inşallah.
Kahve de hiç içemiyorum artık gaz yapiyor hamileyken yine içebiliyordum. Neyse kaldı 2 ay 20 gün. Sonra gaz derdi bitiyormuş dibine vuracam kahvenin avuçla yiyecem
Minnosprenses entepte sleepy fabrikası varmış gülüm artık gelip bezleri yüklenirim ordan
Ben hep bahçedeyim zatenBende sıkıldım bahcedeyim ama sarmadı
Eşim amcası kuzenleri filan okeye gitti bende yenegsi kuzenin eşi kardeşim bahcedeyimEşin nerede
İyi iyi yalnız değilsin sefan olsunEşim amcası kuzenleri filan okeye gitti bende yenegsi kuzenin eşi kardeşim bahcedeyim
En güzeliBen hep bahçedeyim zaten
Alla alla neden acaba bi arayın müşteri hizmetleriniİyi iyi yalnız değilsin sefan olsun
Benim internet yok evde nedense .
Netfliks acamiyoru Z eşimle .
Ondan skldm
Ah adaşım yaa olsaydınızda beraber oynasaydık
Bizimde yoktu cok yagmur yagdi yeni geldiAlla alla neden acaba bi arayın müşteri hizmetlerini
He ya oynardık iste gırgır şamata iyi olurduAh adaşım yaa olsaydınızda beraber oynasaydık
Ondandr ozaman canım bizim burda yağmurda yok internette varBizimde yoktu cok yagmur yagdi yeni geldi
Hemde nasıl cay kahve zigara sohbet muhabbetHe ya oynardık iste gırgır şamata iyi olurdu
Sigara no no noHemde nasıl cay kahve zigara sohbet muhabbet
Aslında şöyleAlla alla neden acaba bi arayın müşteri hizmetlerini
Sağlığa zaralıdırSigara no no no
Puro ?Sigara no no no
Kesin miSağlığa zaralıdır
size saygımdan içmem bende nolcek
Gelir birazdan ozaman canımAslında şöyle
Evin bir kısmının elektriği yok bir kısmının var .
faz 1 mi gitmiş nolmus .
o da internetin olduğu hatlardan biriymiş
Sizin için içmemKesin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?