- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.282
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.141
Olmuş muResimden belli oluyo
Aynen öyle canım dediğin gibi iyi oldu biyerde kimi insanların saçma sapannkonuşmaları daha çok yıpratıyor cünküSöylediğin şey o kadar doğruki canım benimde 2 kimyasal gebeliğim var bazı fitne fücurlar duymuş bunuönce kızdım nası öğrendiler diye sonradan da sevindim çocuğu olmuyo zannetmesinler daha iyi öğrendikleri dedim kendi kendime rabbim yolunu bahtını açık etsin kuzum rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere isteyen tüm herkese
Bunada alışırızOlmuş mu
Hahhahaha beğenmedin miBunada alışırız
EveetAkilli kadınız vesselam
İyi yapmışsın kuzumBide mısırr var epeyy onuda aldım attim buzkuga kisin yeruk diye
Skldm ya napsak ki .İyi yapmışsın kuzum
Verdigin cevabi beğendim de doğru bi egitim yaklasimi kayinçoya karşı :))Emmaaaa .
Napiyosun
Ayyy çookkkk sevindim evet canım g3l toptan alHellöö kızlar ikizlerden çok fırsat bulamıyorum güncelleme yapıp gidecem
Bebelerim büyüyor ellerinizden öperler teyzeleri. Rabbim isteyen uğraşan herkese nasip etsin inşallah ❤ bizin tayinimiz çıktı Antakya'ya. Zaten çok istiyordum biliyorsunuz ama umudumuz yoktu. Şok olduk resmen ama bundan sonra her sey daha güzel olacak inşallah.
Kahve de hiç içemiyorum artık gaz yapiyor hamileyken yine içebiliyordum. Neyse kaldı 2 ay 20 gün. Sonra gaz derdi bitiyormuş dibine vuracam kahvenin avuçla yiyecem
Minnosprenses entepte sleepy fabrikası varmış gülüm artık gelip bezleri yüklenirim ordan
Neden antakyayi çok istiyordunuz ?Hellöö kızlar ikizlerden çok fırsat bulamıyorum güncelleme yapıp gidecem
Bebelerim büyüyor ellerinizden öperler teyzeleri. Rabbim isteyen uğraşan herkese nasip etsin inşallah ❤ bizin tayinimiz çıktı Antakya'ya. Zaten çok istiyordum biliyorsunuz ama umudumuz yoktu. Şok olduk resmen ama bundan sonra her sey daha güzel olacak inşallah.
Kahve de hiç içemiyorum artık gaz yapiyor hamileyken yine içebiliyordum. Neyse kaldı 2 ay 20 gün. Sonra gaz derdi bitiyormuş dibine vuracam kahvenin avuçla yiyecem
Minnosprenses entepte sleepy fabrikası varmış gülüm artık gelip bezleri yüklenirim ordan
İyiyim emmacim.Verdigin cevabi beğendim de doğru bi egitim yaklasimi kayinçoya karşı :))
İyidir, gezmedeydim eve gidecem.
Sen de iyisin umarim.
Yok şu an iyiki de yok aman diyeyim ilerde doğurunca kendin bak kimseyi alma yanina. Bebekler yetişkinler kadar yormuyor.Ayyy çookkkk sevindim evet canım g3l toptan albebeişler yoruyır mu bakayım nasıllar sana yardım eden var mo
Hadi bana şarkı yolla hahhahahaSkldm ya napsak ki .
Hadi bana şarkı yolla hahhahaha
Ay benim nikommmm teşekkür ederim
Bende sıkıldım bahcedeyim ama sarmadıSkldm ya napsak ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?