Aynen öyle canım dediğin gibi iyi oldu biyerde kimi insanların saçma sapannkonuşmaları daha çok yıpratıyor cünkü
İnşallah canım nemde buna inanıyorum inşallah birgün her bekleyenin yüzü gülecek

Hellöö kızlar ikizlerden çok fırsat bulamıyorum güncelleme yapıp gidecem
Bebelerim büyüyor ellerinizden öperler teyzeleri. Rabbim isteyen uğraşan herkese nasip etsin inşallah ❤ bizin tayinimiz çıktı Antakya'ya. Zaten çok istiyordum biliyorsunuz ama umudumuz yoktu. Şok olduk resmen ama bundan sonra her sey daha güzel olacak inşallah.
Kahve de hiç içemiyorum artık gaz yapiyor hamileyken yine içebiliyordum. Neyse kaldı 2 ay 20 gün. Sonra gaz derdi bitiyormuş dibine vuracam kahvenin avuçla yiyecem
Minnosprenses entepte sleepy fabrikası varmış gülüm artık gelip bezleri yüklenirim ordan

Ayyy çookkkk sevindim evet canım g3l toptan al bebeişler yoruyır mu bakayım nasıllar sana yardım eden var mo

Neden antakyayi çok istiyordunuz ?

Verdigin cevabi beğendim de doğru bi egitim yaklasimi kayinçoya karşı :))
İyidir, gezmedeydim eve gidecem.
Sen de iyisin umarim.
İyiyim emmacim.
Bende iki gündür biyerlerde yemeğe davetliydim.
Yarın da benim misafirlerim olacak yemeklerden halledilebilecekleri şimdiden aradan çıkarıyorum şuan.

Ayyy çookkkk sevindim evet canım g3l toptan al bebeişler yoruyır mu bakayım nasıllar sana yardım eden var mo
Yok şu an iyiki de yok aman diyeyim ilerde doğurunca kendin bak kimseyi alma yanina. Bebekler yetişkinler kadar yormuyor.
Bol ağlamalı kusmalı gazlı geçiyor günlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…