- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.282
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.181
No puroPuro ?
Hiç içmeSizin için içmem
Puro da no no no muNo puro
Son ayım canım bırakıyorm zaten az içiyorumHiç içme
Ne mana . Mobbing yapar gbi ?Ya şuan masada herkes sohbet ediyo ben bişey söylemeye kalkıyorm dinlemiyolar lafımı kesiyolar yada susup kalıyorum
Bizde kızartmayi bırakalım.Sigara no no no
Ay bilmiyorum ya 4 kişiyiz ben konuşmaya basladığım an kesiliyo yada istemeden dinliyorlarmış ben boş konuşuyomuşum gibi hissediyorum modum düşüyorNe mana . Mobbing yapar gbi ?
Puro da no no no mu
Son ayım canım bırakıyorm zaten az içiyorum
Ne diyeceğimi bilemedim çok rahatsız oldumAy bilmiyorum ya 4 kişiyiz ben konuşmaya basladığım an kesiliyo yada istemeden dinliyorlarmış ben boş konuşuyomuşum gibi hissediyorum modum düşüyor
Kızartma güzel kızartma cici kızartma miss kızartma nefissssssBizde kızartmayi bırakalım.
Kizartma sağlığa yararlı mı
Tamam ablalarım sizi dinlicemBunun ayımı olur içme iste bak zorunlu ben alışkınız dayağa ama sen alışkın değilsin
Ona göre döverim.ha
Bide bana sor işte bu ortamda bende rahatsız oldum suanNe diyeceğimi bilemedim çok rahatsız oldum
Diyetteyken gözüme gözükme paremKızartma güzel kızartma cici kızartma miss kızartma nefissssss
Kız zaten gözükmüyorum maşallah sende gözük muyonDiyetteyken gözüme gözükme parem
Sen nerelerdesin yine, ben hep buralardayım. 2 3 gun kızlara denk gelmedim bi turlu. Benumku geldi bu ara onunlayim o yüzden daha az giriyorumKız zaten gözükmüyorum maşallah sende gözük muyon
Ben burdayım bir yere gitmiyorum komşuya verilen dolu tabak gibisin gitti mi gelmez yaSen nerelerdesin yine, ben hep buralardayım. 2 3 gun kızlara denk gelmedim bi turlu. Benumku geldi bu ara onunlayim o yüzden daha az giriyorum
Bidaha onlar sana geldiğinde yada bir araya bı şekilde geldiğinizdeBide bana sor işte bu ortamda bende rahatsız oldum suan
Suan öyle yapıyorum zaten canımBidaha onlar sana geldiğinde yada bir araya bı şekilde geldiğinizde
Mutlaka buraya yaz
Bizimle yazis
Elinde sürekli telefon olsun
Bizi sallamiyor diye onlar rahatsız olsun
Kendini geri çekmiş onlara katılmayan taraf olarak görün
Mükemmel örnek bayıldım valla.Ben burdayım bir yere gitmiyorum komşuya verilen dolu tabak gibisin gitti mi gelmez ya
Görmüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?