- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.261
İyiyim canım sen nasılsın?Günaydın kokommm nasılsın dün neteletdeydin
Bende yeni uyandım kahvaltı yapicam kuzumİyiyim canım sen nasılsın?
Dün Kocam beyle gezelim dedik epey abarttık sanırım daha dinlenemedimkahve kitapla dinlenmeye çalışıyorum
Sen napıyorsun canım benim
Pattis mi biber mi ne var kızartmaBende yeni uyandım kahvaltı yapicam kuzum
Yok canım piynir zeytunn çayPattis mi biber mi ne var kızartma
Aman zahmetsiz en güzeli aslında afiyet olsun bacımYok canım piynir zeytunn çay
Ben bahçede yapıyorum ocak var iki odun atıyorum kızartıyorum mutfak hiç batmaz o yüzden ya bu rahatlıkAman zahmetsiz en güzeli aslında afiyet olsun bacım
Her yer yağ olmuyor kokmuyor, midemiz bayram ediyor ardından pertimiz çıkıyor temizlemek için
Yok ki bir bahçemizBen bahçede yapıyorum ocak var iki odun atıyorum kızartıyorum mutfak hiç batmaz o yüzden ya bu rahatlık
Beğenmeyen ölsünn ölsün ölsün ahahahGünaydın dedik beğenmediniz herhalde birde kahveyle kitapla günaydın diye şansımızı deneyelim bari
Günaydın cicişler
Minnosprenses @Jou MssPARE Catlak-kurabiye @ASSOSyal @Kahve __Kokusu @Morrmeneksee @dut agaci @zorunlunick @Bal Perisi @Yasnaz
Benim de yohhhYok ki bir bahçemiz
inanmış gibi yap kız, ben öyle yaptımHahah inanalım mıı paremmm
Beğenmeyen ölsünn ölsün ölsün ahahah
Benim de yohhh
Hahah tamam kesin normal masum bi kahvaltıdırinanmış gibi yap kız, ben öyle yaptım
Çok amin hep amin bin kez aminnnnAllah bizede kocaman bahçeli, müstakil bir ev nasip etsin Kurabişim ya
Azıcıkta olsa kızartma yada hamur işi yoktur bizce di miHahah tamam kesin normal masum bi kahvaltıdır
Çok amin hep amin bin kez aminnnn
Çaktırma yahu he de afiyet olsun de geçHahah inanalım mıı paremmm
Hamur işi mi oda ne kızartma hele aslaAzıcıkta olsa kızartma yada hamur işi yoktur bizce di miMssPARE
Karşısında deniz bahçesinde sadık bir dost ayy hayali bile güzel
Bendende bin kez amin kız
HahahHamur işi mi oda ne kızartma hele asla
Inşallah iste rabbimden versinYok ki bir bahçemiz
Off o nasıl hayal öyleAzıcıkta olsa kızartma yada hamur işi yoktur bizce di miMssPARE
Karşısında deniz bahçesinde sadık bir dost ayy hayali bile güzel
Bendende bin kez amin kız
İnşaAllah canım Rabbim verirse de vermezse de boynumuz kıldan inceInşallah iste rabbimden versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?