- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.301
Şu kahvenin tarifini bekleriz
Oh sen tatmışsın yağmuruAyneb Valla çok sıcak hava. Herüf hala uyuyor
Dün çok şükür yağmur yagdı
Bacım bunun türkçesi.neçeMessages sent since you last visited this page. Do you want to see? first
Previous 953 of 954 Next
Last morning, I was bored, I thought I should read the news, there was a tour bus accident in Balıkesir, there were 14 dead, I was very sad in the morning
Hatayın orta ile koyu kahvesi ni karıştırt satın al. Sonra bir tatlı kaşığı kahveyle Sinbo kahve makinesi tamamdırŞu kahvenin tarifini bekleriz
Banada biri kahvalti hazırlasınn bende kalkamıyorumBulaşıklar yığılı beni bekler, çamaşır atmam laxım süpürge silgi toz. Sorun bakalım ben nabıyomzeytin uyumuşken toyoyu yaydım
Hepimiz aynıyız dutBulaşıklar yığılı beni bekler, çamaşır atmam laxım süpürge silgi toz. Sorun bakalım ben nabıyomzeytin uyumuşken toyoyu yaydım
Banada biri kahvalti hazırlasınn bende kalkamıyorum
Kahvaltıyı yaptım bulaşıkları yittimBanada biri kahvalti hazırlasınn bende kalkamıyorum
Hepimiz aynıyız dut
abooooooouuuv geri.acıktım ya la
Zeytin uyudu kız ne ara yidinAmma.konusmusunuz ha bi zeytin yedim geldim oysa
coconatt o kitabın filmi var belki bilirsin filmide çok güzel bloyend kızları
sabah canım sıkıldı haberi okuyayım dedim Balıkesir'de tur otobüsü kazası oldu 14 ölü var sabah sabah çok üzüldümBacım bunun türkçesi.neçe
Offf hemde nasıl karşıladı
Biliyorum kuzum sağol ama önce kitap okuyorum ben sonra sararsa filmini izliyorumAmma.konusmusunuz ha bi zeytin yedim geldim oysa
coconatt o kitabın filmi var belki bilirsin filmide çok güzel bloyend kızları
Di mi bende öyle oldumabooooooouuuv geri.acıktım ya la
Tam hayallerde kahvaltı birde birisi temizledi mi tamamOfff hemde nasıl karşıladı
Bende okudum onusabah canım sıkıldı haberi okuyayım dedim Balıkesir'de tur otobüsü kazası oldu 14 ölü var sabah sabah çok üzüldüm
Oyyyy ben onu uyanınca da yerimZeytin uyudu kız ne ara yidin
Önce temizleyeni.bulaydın ben hazırlarım kahvaltıyıB
Biliyorum kuzum sağol ama önce kitap okuyorum ben sonra sararsa filmini izliyorum
Di mi bende öyle oldum
Tam hayallerde kahvaltı birde birisi temizledi mi tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?