- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.221
Teşekkür ederimAllah kolaylık versin
İkizdi galiba yanlış hatırlamıyorsamAaaa maşallah ikiz mi var maşallah
Oy oy oy bıcır bıcır lardir şimdiİkizdi galiba yanlış hatırlamıyorsam
Kız yok bunlar benden gibi es tarafıyla hiç alakası yok kendi yapıları heraldeAhh eş tarafından olunca daha fazla merdane atasım geldisende bize takıl hatta gül bakim.
Güldün mü
Hee iyi bakalım canımKız yok bunlar benden gibi es tarafıyla hiç alakası yok kendi yapıları heraldegülüyorum valla siz sağolun varolun
Anaaaa burada mı kiö de bakım vurayımAman bebegim ne olcak işte beni insan yerine koymuyolar heralde
Pek değil az kaldıUyursam iyiyim uyumazsam kendimi bülent ersoy gibi hissediyorum
Sen napiyosun hazır mısın
Benimm en sevsiğim şarkı
Tam şuan mirildaniyordumBenimm en sevsiğim şarkı
Hahaha yat aşşaaağaaaTam şuan mirildaniyordum
Harika tek eksiğim huniOyy yerim onları. Nasıl gidiyor ikiz annesi olmak
Ben böyle bir şey görmedim uyumuyorlar sürekli ilgi istiyorlar aynı anda agliyorlar aynı anda acıkıyorlar. Keşke 8 tane kolum olsa ahtapotları çok kıskanıyorumAaaa maşallah ikiz mi var maşallah
Yarabbim verir kuvveti gücü olur gider yarın büyükler seni beğenmezler bile ❤Harika tek eksiğim huni
Ben böyle bir şey görmedim uyumuyorlar sürekli ilgi istiyorlar aynı anda agliyorlar aynı anda acıkıyorlar. Keşke 8 tane kolum olsa ahtapotları çok kıskanıyorum
Yok kız değil değilAnaaaa burada mı kiö de bakım vurayım
Sağolun bebekler desteğiniz yeter
Uyumadinmi heleSağolun bebekler desteğiniz yeter
Yok canım yeni cıktım eveUyumadinmi hele
Aboovv maşaallahhYok canım yeni cıktım eve
Bizim burda oturunca böyle oluyo kalkamıyorsun uykun gelene kadarAboovv maşaallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?