- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.281
Hepsine razıyız kızOff o nasıl hayal öyle
Denize bakmasa da olur şöyle kendim ekip biçip temiz temiz toplasak ürünlerimiz miss gibi burcu burcu kokan domateslerimizle yapsak kahvaltımızı
Der miyiz hiçç aaaHepsine razıyız kızbahçeli miniminnoş ev olsun yeter ama söylediğim gibi olursada yok demeyiz
Günaydın cocomGünaydın dedik beğenmediniz herhalde birde kahveyle kitapla günaydın diye şansımızı deneyelim bari
Günaydın cicişler
Minnosprenses Jou MssPARE Catlak-kurabiye ASSOSyal Kahve __Kokusu Morrmeneksee D u t bebeklinick Cookiie @Yasnaz
Demeyiz alla talla tilla demeyizDer miyiz hiçç aaa
Günaydın sosyalim allı başlımGünaydın cocom
Günaydın canımmGünaydın dedik beğenmediniz herhalde birde kahveyle kitapla günaydın diye şansımızı deneyelim bari
Günaydın cicişler
Minnosprenses Jou MssPARE Catlak-kurabiye ASSOSyal Kahve __Kokusu Morrmeneksee D u t bebeklinick Cookiie @Yasnaz
Günaydınnn canımmmGünaydın dedik beğenmediniz herhalde birde kahveyle kitapla günaydın diye şansımızı deneyelim bari
Günaydın cicişler
Geç olsun güç olmasınGünaydın canımmyeni uyandım ben valla ya
Ben erken uyandım ama ayılamamışım kahve kitap dedim fotolarını atmamışım ne güzelGünaydınnn canımmm
günaydınnn güzeller güzelleri
Minnosprenses Jou Catlak-kurabiye MssPARE ASSOSyal Morrmeneksee Kahve __Kokusu D u t bebeklinick @Yasnaz Wilma11
Bende baktım foto yok acaba sildi mi geri diyorum,Ben erken uyandım ama ayılamamışım kahve kitap dedim fotolarını atmamışım ne güzel
Hep sıcaklardan hep benimde hiç canım istemiyo ne hazırlamak ne yemekDaha kahvaltı yapmadım direk kahve
Bu aralar yemek yemek de canım istemiyor
Afiyet olsunnBen erken uyandım ama ayılamamışım kahve kitap dedim fotolarını atmamışım ne güzel
good morning!!!!!!!
Günaydın canımmyeni uyandım ben valla ya
Günaydın fıstıklarGünaydınnn canımmm
günaydınnn güzeller güzelleri
Minnosprenses Jou Catlak-kurabiye MssPARE ASSOSyal Morrmeneksee Kahve __Kokusu D u t bebeklinick @Yasnaz Wilma11
Öyle kuzumGeç olsun güç olmasın
Ayy yalnız değilmişim,Hep sıcaklardan hep benimde hiç canım istemiyo ne hazırlamak ne yemek
Yok ya atmamışım aklım hala uykudaydı galibaBende baktım foto yok acaba sildi mi geri diyorum,
Bende öyleyim inan uyanınca yataktan cıkamıyorum kalkınca ayaklarım agrıyo hep bi yorgunluk haliAyy yalnız değilmişim,valla iyice tembellik çöktü
Sağol canım sanada yarasın dursun bulaşıklar onlarda bizi beklesin azıcıkAfiyet olsunnBende erken uyandım kahvaltıyı yaptım bulaşıklar duruyor daha çay keyfi yapıyorum sıcaktan uyunmuyor ki yaa
Ayneb Valla çok sıcak hava. Herüf hala uyuyorHep sıcaklardan hep benimde hiç canım istemiyo ne hazırlamak ne yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?