- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.321
Oyyyy ben onu uyanınca da yerim❤
Kız kahvaltı yaptım zeytin yiyecem diyorum eminmisin diyorlar patates biber kızartma yokmu diyorlar
Yedikten sonra bulunur ya sen yemeye bakÖnce temizleyeni.bulaydın ben hazırlarım kahvaltıyı
Aaaa duymadımsabah canım sıkıldı haberi okuyayım dedim Balıkesir'de tur otobüsü kazası oldu 14 ölü var sabah sabah çok üzüldüm
Hanı ben bulamadım duruyo her işYedikten sonra bulunur ya sen yemeye bak
Bundan 2-3 yıl önce yakın akrabamız da tur otobüsten vefat ettiler aklıma onlar geldi anne baba öldü cocuk kaldı tek burnu kanamadan kurtuldu çok üzülmüşümBende okudum onuallah yakınlarına sabır versin
Ayyy allah rahmet eylesinBundan 2-3 yıl önce yakın akrabamız da tur otobüsten vefat ettiler aklıma onlar geldi anne baba öldü cocuk kaldı tek burnu kanamadan kurtuldu çok üzülmüşüm
Akşama beklet koksun beyine satHanı ben bulamadım duruyo her iş
Heee o da eyle deydiAkşama beklet koksun beyine sat
Sağolasın canım, Amaann dursun elbet bir vakit onlarda toplanırSağol canım sanada yarasın dursun bulaşıklar onlarda bizi beklesin azıcık
Peyiimmm gut morningGünaydınnn canımmm
günaydınnn güzeller güzelleri
Minnosprenses @Jou @Catlak-kurabiye MssPARE ASSOSyal @Morrmeneksee @Kahve __Kokusu D u t bebeklinick @Yasnaz Wilma11
Yanı ne var yani hergun kızartma yiyorum sanki ne olmuşahagagagaha onlar yimiş zaaar
Evet nerde bende diyorum bizimle eğleniyorBen erken uyandım ama ayılamamışım kahve kitap dedim fotolarını atmamışım ne güzel
Ben yemiyom
Cam.ş gibi yatıyor diye sen söylenHeee o da eyle deydibirazdan söylenmeye başlar kalk kız uyanmadan işini bitir diye
Anaaa bir dedim unutmuşum diye hepsi döküldü kız söylesenize Coco foto yok diyeEvet nerde bende diyorum bizimle eğleniyor
Yeme zaten ❤Ben yemiyom
Pare kız dötünde yağlar birikince uçup gidiyor mu konuşalımYeme zaten ❤
Sanki etli bir şey yiyorum sanki hamur.yiyirum sanki kilo yapicak bir şey yiyorum
Ya kızartma.ne var bunda zaten yagi uçup gidiyor bahçede olunca havaya karışıyor
Sor bi neden yemiyomYeme zaten ❤
Sanki etli bir şey yiyorum sanki hamur.yiyirum sanki kilo yapicak bir şey yiyorum
Ya kızartma.ne var bunda zaten yagi uçup gidiyor bahçede olunca havaya karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?