- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.361
Koptum buna yaaaBenim dot yer görmüyor ki açık havayla oksijen karbonlar birleşiyor kaloriyi yakıyor havaya gidiyor osturuk gibi
Öküz canım malesef karşısında da insan var..aralarında da birşey ikisinin de gözü ondaKızlar Allah aşkına biri en bastaki şeyin öküz olmadığını Söylesin bana
Eki Görüntüle 2898391
ayyyy enerjilerin işe yaradımı gıııııı
Ciddimi diyon aaaÖküz canım malesef karşısında da insan var..aralarında da birşey ikisinin de gözü onda
Ruhsal olarak henuz degıl ama sekıl fılan degıstı yaayyyy enerjilerin işe yaradımı gıııııı
Öküzle o insan arasında bide bebek varKızlar Allah aşkına biri en bastaki şeyin öküz olmadığını Söylesin bana
Eki Görüntüle 2898391
eski reesmi tam hatırlayamadımm ama değişmiş evett ne enteresan kızz dimi bi de toprak altında değişiyor demekki gerçekRuhsal olarak henuz degıl ama sekıl fılan degıstı ya
Şekiller onu gösteriyor .Ciddimi diyon aaa
Kız anlamadım bende sasırdım resmen öküz cıktı şak karsımaÖküzle o insan arasında bide bebek varbu nası fal ya ne dimek istiyor
Değişti değişti. Insallah ıse yarareski reesmi tam hatırlayamadımm ama değişmiş evett ne enteresan kızz dimi bi de toprak altında değişiyor demekki gerçek
Öküz kocadan olma bir bebek olabilirÖküzle o insan arasında bide bebek varbu nası fal ya ne dimek istiyor
yarıycakk benceeeDeğişti değişti. Insallah ıse yarar
Ne demekSaol kahvem
Olabılır. Yakın zamanda acaba öküz biriylemi tanıscamÖküz kocadan olma bir bebek olabilir
Bnce 10 numara tam seni anlatıyor
Kız anlamadım bende sasırdım resmen öküz cıktı şak karsıma
HahahaÖküz kocadan olma bir bebek olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?