Kızlar koşun koşun ne gördüm ne paylaşmışlar
"Dün (Pazar) akşam saatlerinde çok yüksek bir manyetik alan dalgalanmasının meydana geldiği ve bu dalgalanmanın insanlarda halsizlik, baş ağrısı, baş dönmesi, eklem ağrısı, zor uyanma gibi durumlara neden olabileceği aktarılıyor. NASA"

bellii zatenn ben kaç gündür çok zor uyanıyorumm heleki dün
sabah saat 11 ama ben hala uyumak istiyorumm
bugün eşimide zaror yolladım işee 3 hafta iznindeydii tam alışmışken zor geldi işe gitmek

olmaz mı
Kız sade olsun bende herşeyi aldım ne oldu kullanmadık bi şekilde küflendi kullanabilecegin kadar olsun
mutfakta herşey var aldım ama ne görsem alasım geliyor ama
sende geleceğimi görüyorum şuan
ahahahahahh inanır mısın annemler beni züccaciye ve çeyiz mağazalarına sokmuyor kendileri giriyor ben kapıda bekliyorum annem diyor nere koyacaksın alma artık
ula daha ne alcann aynı ben bu kızzzz ya aklunda ne var şuan
ne görsem alasım geliyor ya kız şimdi de
bundan istiyorum
bende var tuhaflık ondan mı acaba

Reactions: Jou
ayyyy allahımmm aynı benzer annemdede varr amaa çok güzel oluyor heleki mutfakta açıyorsun yaa
annem eğleniyorr iş yaparken benimdi ama anneme bıraktımm annem benden daha çok eğleniyor onla

çift kişilik evet bir tane taçtan almıştım jakarlı, bir tanede rüya markasının bursadan getirtmiştim. Bana çeyiz demeyin içimdeki çeyiz aşkı fışkırıyor hemen
bende öyleydim ama cano bekarken all all bitmezdii herşey aldım mutfakta bir gram yerim yok bazıalrı dolapların üstünde koltuk atlarıı hep doluuu bitane yer yok heleki baza altıı
kullanılacak şeylerii inanki benim bazı kullanamadıklarım bile duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…