- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.581
aaa bak benim iki tanede gelin takımımda var pike napcam ben bunları özel yaptırmıştım bende danteliBen bi tane özel yaptirdim ne oldu kulanmıyom
Kaynanam da vermişti ve toplam 4 tane
Ama duruyo hiç kullanmadım
ama çok güzel yaayyyy allahımmm aynı benzer annemdede varr amaa çok güzel oluyor heleki mutfakta açıyorsun yaa
annem eğleniyorr iş yaparken benimdi ama anneme bıraktımm annem benden daha çok eğleniyor onla
ahahah tut kendini daha neler çıkacakaynı ben
Evler artık küçük sizin oralarda büyüktür belki ama bizim buralar gerçekten hep minimal düşünmek durumunda kalıyoruz. Almasına alırım ama ileride evim ya küçük olursa onu düşünüyorumbende öyleydim ama cano bekarken all all bitmezdii herşey aldım mutfakta bir gram yerim yok bazıalrı dolapların üstünde koltuk atlarıı hep doluuu bitane yer yok heleki baza altıı
kullanılacak şeylerii inanki benim bazı kullanamadıklarım bile duruyo
Günaydın canım benim Rabbim hayra çıkarsın iyiyim çok şükür sen nasılsıncevizli tarcinli kek kekimm günaydınnn bu sabah seninle burda tartışıyordukk hayırlara vesilee olsunn
iyimisin helee
evett çook güzell melommm görsem bende alırımm kocama bi kurnazlık yaparsammama çok güzel ya
ahahah tut kendini daha neler çıkacak
şimdilik bakıyorum indirim olursa alıyorum şuan bir kız çeyizi rahat var bendeahahah tut kendini daha neler çıkacak
170 tlevett çook güzell melommm görsem bende alırımm kocama bi kurnazlık yaparsamm
ne kadar ki fiyatıı
gerçii a101den baya blututlu hopörlor aldı kocaman biliyorsun atmıştım sana
daha almazz onu aldı diye onla açıp dinliyorum mutfakta
bende iyiymm kekimm çok kötüydü ya hemen gözümü açtımmGünaydın canım benim Rabbim hayra çıkarsın iyiyim çok şükür sen nasılsın
sen erken başlamışsın ben nişanlanınca aldım hepsinişimdilik bakıyorum indirim olursa alıyorum şuan bir kız çeyizi rahat var bende
anaaa 170 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii170 tl
Dolapta beklersinaaa bak benim iki tanede gelin takımımda var pike napcam ben bunları özel yaptırmıştım bende danteli
2 kaynana atışmasııı bu iş çok zorr migimmDolapta beklersin
SadecebDoğumunda kullandım kaynanam kendi pike takımları sermişti annem geldi kaldırdı özel pike takımları serdihiç unutmam o olayı
Pike benim iyi olsun öteki yok benim iyi olsun derdindeler çok zordu sonra bi daha kullanmadım
ben şimdiden hazırlıycam nişandan direk nikah masasınasen erken başlamışsın ben nişanlanınca aldım hepsini
yüksek gerilimli ortam2 kaynana atışmasııı bu iş çok zorr migimm
fenaa fenaayüksek gerilimli ortam
değil mii ahahah maaşı bekleme lazım benimanaaa 170 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızzzzz hiçbirşey değill bu
ahahah seni uyanık seni ben 13 ay nişalı kalmış olucamben şimdiden hazırlıycam nişandan direk nikah masasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?