- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.601
olabilecek şeyler hiç şaşırmıyoruz nedensePike denince o aklıma geldi
yaa niye alıyorum sanıyorsun. her şeyin hayırlısı tabii yaşayıp görcezahahah seni uyanık seni ben 13 ay nişalı kalmış olucam
Ben 6 ay nişanlı durdum 10 ay içinde evlendim adamla keşke uzatsaydımdeğil mii ahahah maaşı bekleme lazım benim
ahahah seni uyanık seni ben 13 ay nişalı kalmış olucam
hahaha maaşın yattığı anda ilk işin o olsundeğil mii ahahah maaşı bekleme lazım benim
ahahah seni uyanık seni ben 13 ay nişalı kalmış olucam
amannn herkes dicekk niye şimdi alıyosun daha yeniler gelir o zamana kadar fln derleryaa niye alıyorum sanıyorsun. her şeyin hayırlısı tabii yaşayıp görcez
yemek takımımım hazır günlüğüm yok onuda o zaman alırımamannn herkes dicekk niye şimdi alıyosun daha yeniler gelir o zamana kadar fln derler
hiiiçç aldırma alaası yok heleki yemek takımı fln bile önceden alll
sanki onlardan çıkıcak paraa
İnşallah hayırlısıyla seni anlayan seven saygı duyan biri olur eşinyaa niye alıyorum sanıyorsun. her şeyin hayırlısı tabii yaşayıp görcez
ben şuan 11 aydır nişanlıyım düğün olana kadar 13 ay olurBen 6 ay nişanlı durdum 10 ay içinde evlendim adamla keşke uzatsaydım
evet ya 6 gün var maaşa geçerse hızlısın sen maşallahhahaha maaşın yattığı anda ilk işin o olsunmaaşlar yaklaşınca dahada sabırsızlanıyorsun
bende 8 ay kalmıştım nişanlıı nikah kıydıkk sonra 5 ay sonra düğün hahahahah
hee tabi sen bilrsinn :)yemek takımımım hazır günlüğüm yok onuda o zaman alırım
kuzu ben o zaman işten çıkıcaktımm eşimde dediki nikah kıyalımmİnşallah hayırlısıyla seni anlayan seven saygı duyan biri olur eşin
ben şuan 11 aydır nişanlıyım düğün olana kadar 13 ay olur
evet ya 6 gün var maaşa geçerse hızlısın sen maşallah
8 sene önce 85 parçalık yemek takım 1500 almışım şimdi 8-9 binyemek takımımım hazır günlüğüm yok onuda o zaman alırım
nişanlıma kalsa çoktan nikah olmuştuda yapmadıkkuzu ben o zaman işten çıkıcaktımm eşimde dediki nikah kıyalımm
onun parasınıda all çık dedi bana aa dedim mantıklı dedim
evlendim işe geldim istafımıda verdim çıktımm sonra
zaten 2018 martta nikah kıydık sonra eylülde düğün zaten eylülde istiyoduk düpün
anca evin hazırlığı düzeni eşyası almak anca biter dedik tam oldu
Evett kuzumm ben işten çıkcağım için biraz erken kıyıldı nikahnişanlıma kalsa çoktan nikah olmuştuda yapmadık
Nikahımı dügünde yaptık biz davetiye de nişan kına dügün ekledimnişanlıma kalsa çoktan nikah olmuştuda yapmadık
Ayyy Allah korusun nazardir belki cnm yada tartismamizi bekleyen birilerimi var acababende iyiymm kekimm çok kötüydü ya hemen gözümü açtımm
bide bu topikte tartışıyodukk bitek senle ben dedim buneydii tövbe bismillah dedimm
çok hoşşKızlar beğendiğim pike takımı bu bu bezler çok serin tutuyor
pıçaklarummmm onuuuuuuuuu kimseeeee kekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAyyy Allah korusun nazardir belki cnm yada tartismamizi bekleyen birilerimi var acaba
uleeeee benim laıntımı kimse görmüyomu yaGünaydınn kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?