- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.621
Çok leziz gözüküyor afiyet olsunn
Hangi alıntını bebeğimmuleeeee benim laıntımı kimse görmüyomu ya
senii vururumm periimm nedemek görmezsinn bide ilk etiket eden benumm seniiiHangi alıntını bebeğimm
canum canum nasıl gidiyor herşey yolunda inşaallahhhDaha çok beklerler o zaman
Kızz günaydınımıı yoksa tam bütün sayfaları okumadım henüz 10 sayfa birikmiş. Dur okuyup gelyimsenii vururumm periimm nedemek görmezsinn bide ilk etiket eden benumm seniii
günaydını tabii bide seni de etkietledimm ayıkk ol biraz benim içüünnnnKızz günaydınımıı yoksa tam bütün sayfaları okumadım henüz 10 sayfa birikmiş. Dur okuyup gelyim
Röraaaaayyyydddddııııııınnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @coconatt Cookiie @zorunlunick Catlak-kurabiye @MssPARE
@dut agaci @Morrmeneksee @ASSOSyal @Kahve __Kokusu @Lavinia_84 @Migim @mavikelebek34 @Yasnaz
Günayyydınnnn güzell joumm sabahıma enerji kattınRöraaaaayyyydddddııııııınnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @coconatt Cookiie @zorunlunick Catlak-kurabiye @MssPARE
@dut agaci @Morrmeneksee @ASSOSyal @Kahve __Kokusu @Lavinia_84 @Migim @mavikelebek34 @Yasnaz
enerjinee ölürümmmmmmGünayyydınnnn güzell joumm sabahıma enerji kattın
ağrılarım var biraz kuzumm hiç böyle iştahımda yokAh canımm
nasılsınn
Günaydın canımmmRöraaaaayyyydddddııııııınnnnnnnnnnnn
yenimi uyandın kuzzzzzzGünaydın canımmm
Yirim seniidedummm çatlağımunnn en sevdiğinden atemmm
Ama neden ya nedennçalışsanda çalışmasanda o sendrom peşinde bırakmıyor insanı
Ohh vur beni yi benisanada soracağıdim haburda şimdiiii pazartesi sendromu kubrişimm kendinee gelll
Benimde haberim yok kızulaaa çatlakkkkkkkkkkk seni yiycemm yaaa hahahahCatlak-kurabiye bide ensevdiğim diye kandırıyor beniii
minnoşuummmmmmmmmm bundan sonra senin sevdiğin diye kanıtlıcammm
bak ısırırımmmm seniiiiiiiiiiiiiii
Lennnn benim bundan niye haberim yokçatlaka ben armağan ettim o oradan duydu beybiCatlak-kurabiye
İyi diyelim iyi olsun canım bu aralar eşimle biraz sıkıntılıyız ortada bı sorun bile yokcanum canum nasıl gidiyor herşey yolunda inşaallahhh
hayırdır inşallahh boşuna görmemişim demekki rüyayııİyi diyelim iyi olsun canım bu aralar eşimle biraz sıkıntılıyız ortada bı sorun bile yok
İveeetyenimi uyandın kuzzzzzz
fena yaparumm haaaaYirim senii
Ama neden ya nedenn
Ohh vur beni yi beni
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBenimde haberim yok kız
ahaaaaa başımdan kaynar sular aktuuuuuLennnn benim bundan niye haberim yoksen bana bu şarkıyı mı gönderdin ne ara gönderdşn ben şok ben iptal bunu ben yürüyüş yaparken dinliyordum
Ortada bı sorun yokki durduk yere tartışıyoruz sürekli birbirimizi yanlış anlıyoruz bilmiyorum canım çok sıkılıyorhayırdır inşallahh boşuna görmemişim demekki rüyayıı
için sıkılmış bellii
anlatmak istersen tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?