- 12 Mart 2019
- 15.827
- 35.366
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.981
Keşke ya keskeHer insan baska bi alem cok alingan demekkiSöyle kafamiza göre delilik yapacagimiz sabahlara kadar oturup muhabbet edecegimiz bi eltimiz olaydi keske
Jiletle alıyorum sosyalimBu nasıl kirik nicko
Öyle mi dersinAhh gitti güzelim saçlarrrrengide bek güzelmiş ama
Vallahaa 10 senedir saçımı elletmiyorum kendim kesiyorum evde iki dk bittiiYürek yemiş bayan
Allah akıl fikir vermis de kullanıcı hatasiiiiiiTobe bismillah allahım sen akıl fikir ver
Harika ya güzelmis o bak kardeşten eltiKeşke ya keskegerçi benim kardeşim eltim oldugu için ben bi yönden sanslıyım o konuda
Kuaförde öyle yapıyor zatenJiletle alıyorum sosyalimtarar gbi sacimdan geçiriyorum hafif hafif .
Epey yipranmisti ombrelerim .
Ayy allahummmm zorunlumm ula ne iyi laflar sokaysun yavvvvv
Trt 1 de mahrem diye bi film film bile değill 15 temmuz darbe gününün hayatını analttı annem geldi akluma annemde darbenin içine kalmıştı ertesi sabah dönmüştü eve
Şapşik yaaAllah akıl fikir vermis de kullanıcı hatasiiiiii
Bravo, ben çok yeteneksizimVallahaa 10 senedir saçımı elletmiyorum kendim kesiyorum evde iki dk bittiibi boyatma işi tabii kuaföre gidiyorum
Ama ama arkadaş olabiliriz yine de demiEneeemmm nickom çüçücüükkk minnacık
Valla benim kaynımda değişik ama ben sevgili olun demedm onlaraHarika ya güzelmis o bak kardeşten eltiBende kaynima arkadaslarimdan ayarlardimda kaynim cok degisik bi insan ondan dolayi arkadaslarimin basini yakmiyayim dedim
Rengi gercekten güzelmisHepppsi kırık.nasil yipranmislardi
Onu kaçırdım galiba ya ben görmedim sonradan farkettik zaten bugün 8 de baslamis biz 9 da gezerken farkettik izle neler olmuş neler vatanımıza hain ettiler küpeklerrBende bu gece açıp izleyeyim onu.omeehalisdemiri de anlatiyormu
Beğenmenize sevindim.Rengi gercekten güzelmis
Bir daha uzar canim çok uzun oluncada uclari kiriliyo iste
Allah yuvalarindan huzuru eksik etmesin ne diyelim nasipte varmis demekValla benim kaynımda değişik ama ben sevgili olun demedm onlarabazen nerden tanıstılar diyorum yani olmuyo uyuşmuyolar
Arkadaş mııı tabiki deeeeeeAma ama arkadaş olabiliriz yine de demi
Zevkin güzel sacini sariya boyamak bana gore cesaret herkes tutturamaz yakistiramaz ben hic sariya boyamadim meselaBeğenmenize sevindim.
Yoksa rengiyle de oynayacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?