- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.501
Alt metini okuyamadım sori
2 ay sonra dökcen kurtlarınu kız alıştırma yapayy hiç deme içimde oynamak isteyen birşey var
Süper hücre ne yaa. Ay evet şimdi perde kapalıydı pıt pıt birşey vyruyor yağmurmu yağıyor diye açtım hava kapalı. Serinlicekmiymii yani o zaman gelsin o hücre yağmurda yağsın çok severimniye bekliyonuz helee
ayyyy perooo süper hücre geliyormuşş yaa silivri çorlu çerkezköy heran hava değişimi olabilirr
bugün hava meseka şuan kapalı gibi hafif hafif yağmur yağıyo
Ben çıktığı gibi olucaktım kahvem ama hamilelik olayından doktorum müsaade etmedi. Şimdide artık yzun bir süre düşünmediğimden olsammı diyorum. Benimde eşim aynı senin gibi karşı. Oda şimdi aşı maşı çıkarma bırak diyorSen bilirsin canım ama beni AVM lokanta ile korkutamazlar AVM yi zaten sevmiyorum internetten alışveriş yapıyorum dışarıdan yemek yemem zaten binde birdir oda benim için sorun yok
o hücre dediğimm heyyy heyyyyyyyy2 ay sonra dökcen kurtlarınu kız alıştırma yap
Süper hücre ne yaa. Ay evet şimdi perde kapalıydı pıt pıt birşey vyruyor yağmurmu yağıyor diye açtım hava kapalı. Serinlicekmiymii yani o zaman gelsin o hücre yağmurda yağsın çok severim
Ben çıktığı gibi olucaktım kahvem ama hamilelik olayından doktorum müsaade etmedi. Şimdide artık yzun bir süre düşünmediğimden olsammı diyorum. Benimde eşim aynı senin gibi karşı. Oda şimdi aşı maşı çıkarma bırak diyor
Evet canım ben sadece yatarken çıkarıyorum, beni rahatsız eder deTesekkür ederim canımÜzerimizde tasıyacağız sürekli demi
Aboo o kadar olmasın kızzo hücre dediğimm heyyy heyyyyyyyy
fırtına dolu yağmurrr hortummm sellll
şuan hava çok değişik bi kapanıyo bi açılıyorr hayırlısı be periimmAboo o kadar olmasın kızzburda başlamış yağmur şimdi baktım yavaş yavaş atıyor
Bizde yağmur yağıyor kokusu sardı heryerişuan hava çok değişik bi kapanıyo bi açılıyorr hayırlısı be periimm
Dışarıya çıkma canım bugun tedbirli olşuan hava çok değişik bi kapanıyo bi açılıyorr hayırlısı be periimm
evdeyiimm aşkommDışarıya çıkma canım bugun tedbirli ol
aşkummmmmmmmmmmmmmmmmPamuguuummmmm
hadii hayırlısııııBizde yağmur yağıyor kokusu sardı heryerisizede gelir şimdi
Çok severim yağmur kokusunu.. huzunlendirir beniBizde yağmur yağıyor kokusu sardı heryerisizede gelir şimdi
dikkat edn canım
AYNI FİKİRDEYİMAlt metini okuyamadım sori
düğünde yok nasıl alıştırmaya yapayım inşlanlımda çok aynakdır benim2 ay sonra dökcen kurtlarınu kız alıştırma yap
Süper hücre ne yaa. Ay evet şimdi perde kapalıydı pıt pıt birşey vyruyor yağmurmu yağıyor diye açtım hava kapalı. Serinlicekmiymii yani o zaman gelsin o hücre yağmurda yağsın çok severim
Ben çıktığı gibi olucaktım kahvem ama hamilelik olayından doktorum müsaade etmedi. Şimdide artık yzun bir süre düşünmediğimden olsammı diyorum. Benimde eşim aynı senin gibi karşı. Oda şimdi aşı maşı çıkarma bırak diyor
günaydın sosyalimmmmmmmmmmmGünaydın canımlar
Benimki de başımın etini yiyor ol diye tam tersi2 ay sonra dökcen kurtlarınu kız alıştırma yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?