- 18 Kasım 2020
- 20.778
- 50.014
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.481
ayy hiç deme içimde oynamak isteyen birşey varAlıştırma mı yapıyorsun minnoşum
Hep gelicekmis getirebilir somut birşey yok işte .ben aşının isteğe bağlı olduğunu düşünüyorum nasıl doğduğumuz zamandan itibaren aşı diretmesi yoksa ister olabiliyor istersen olmuyorsan bunuda dayatacaklarini düşünmüyorum. zaten %60 oran yetiyor aşının koruması için %40 lik bilume dayatacaklarini düşünmüyorum bu yüzden .hep birlikte gorucez ..şuanlık öylede turizm sezonu bitince getirebilir yasakları
niye bekliyonuz heleeAllah allah ya dün öyle dediler bizde son dakikaya kadar bekliyoruz
Aa öyleymiymiş o zaman daha duralım
Hayır olsun diyelim ama bazısı geröekten saçma oluyor dediğin gibi
o ne yaaaniye bekliyonuz helee
ayyyy perooo süper hücre geliyormuşş yaa silivri çorlu çerkezköy heran hava değişimi olabilirr
bugün hava meseka şuan kapalı gibi hafif hafif yağmur yağıyo
yaaa dinlendiremiyosun ya bide kuzum ondandırr sürekli hareketttEvet aşı olmayana gelecekmiş o yüzden aşı oldum bende2. Doz olucaz eylülde kol agrısı bi türlü geçmedi
herşey olcakkk yani fırtına hortumm sell hepsi bir olabilir anlamdaaao ne yaaa
dikkat edn canımherşey olcakkk yani fırtına hortumm sell hepsi bir olabilir anlamdaaa
ayyy kurban olduğum inşallahh yaa yeter artıkkkkAfganistanlılara geri göndereceklermiş gelmiş Antalya’ya bayrağı diktilersuriyelileri de göndereceklermiş artık ülkesine dönsün onlara yer yok
Sen bilirsin canım ama beni AVM lokanta ile korkutamazlar AVM yi zaten sevmiyorum internetten alışveriş yapıyorum dışarıdan yemek yemem zaten binde birdir oda benim için sorun yokAa öyleymiymiş o zaman daha duralım
Nasıl dinleneyim kiyaaa dinlendiremiyosun ya bide kuzum ondandırr sürekli harekettt
kınana ayarla beybiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bununla güzel halay çekilir
evett hep iş işşNasıl dinleneyim kihep iş iş iş valla biz mezarda dinlenecegiz
kınan olduğu gün oturur ağlarımm burda
kurban olurum sana yaaakınan olduğu gün oturur ağlarımm burda
O öyle kolay değil canım yaaa Siyasete girer şimdi burada konuşmak doğru olmaz heraldehadi inşaAllah ya
O öyle kolay değil canım yaaa Siyasete girer şimdi burada konuşmak doğru olmaz heralde.küstüm oynamıyorum hadi çıkın ülkeden diyemezler kapıları açıyorlar sadece çıkmak isteyen çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?