- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.521
Hakkımızda hayırlısıhadii hayırlısııııhafiften hafiften yağdı gittii
Bende çok sevverim yağmuruda çok severimm kahvenÇok severim yağmur kokusunu.. huzunlendirir beni
Düğün nasıl yok kız iptalmi ettinizzAYNI FİKİRDEYİM
düğünde yok nasıl alıştırmaya yapayım inşlanlımda çok aynakdır benim
günaydın sosyalimmmmmmmmmmm
Burda durdu hava açar gibi oldu şuan daperoooooooooooooooooooooooo yağmur şuan acayip yağıyorr fena dolu dolu döktürdüü abbbbooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvCookiie
ama iyi serinledii hee geldi toprak kokusuuuHakkımızda hayırlısı
Bende çok sevverim yağmuruda çok severimm kahven
Düğün nasıl yok kız iptalmi ettinizz
Benimki de başımın etini yiyor ol diye tam tersi
Bizde de tam tersi ahahaKahve __Kokusu
Burda durdu hava açar gibi oldu şuan da
Oy ne güzel yaa bayılırımmmama iyi serinledii hee geldi toprak kokusuuu
burası bi yağmur yağsın hemen koku yayarr
Dikkat edin bitanemperoooooooooooooooooooooooo yağmur şuan acayip yağıyorr fena dolu dolu döktürdüü abbbbooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvCookiie
evett bebişimm orman ortasında olduğumuz içinnOy ne güzel yaa bayılırımmmtoprak daha çok vardır oralarda bizee beton hep
sosyalim burasıı ço kacayip şeyler oluyor bazenn geçen 2 ay önce kıyamet koptu şimşek çakışımı desem evin sallayışımı desem evimin önüne elektrik direğine yıldırımmı düştü desem yaniiDikkat edin bitanem
İnsallah banada faydali olurEvet canım ben sadece yatarken çıkarıyorum, beni rahatsız eder de
yok canımyan şuan davetli olduğum düğün yokHakkımızda hayırlısı
Bende çok sevverim yağmuruda çok severimm kahven
Düğün nasıl yok kız iptalmi ettinizz
Benimki de başımın etini yiyor ol diye tam tersi
Bizde de tam tersi ahahaKahve __Kokusu
Burda durdu hava açar gibi oldu şuan da
benimde eylülde arkadaşımın düğğünü var kınasına bile gitmemm lazım nasıl gidicem bile bilmiyorummyok canımyan şuan davetli olduğum düğün yok
Nerde düğün canımbenimde eylülde arkadaşımın düğğünü var kınasına bile gitmemm lazım nasıl gidicem bile bilmiyorumm
istanbulda kuzu annemin orda zaten deNerde düğün canım
Ay dikkat et bebeğimm tvyi falan kapat Allah korusunevett bebişimm orman ortasında olduğumuz içinn
ama birokadarda yıldırımda düşer şimşek desen kıyamettt
Kız ben düğünden önce takardım kulaklığı odada düğün varmış gibi bir oynar zıplardımyok canımyan şuan davetli olduğum düğün yok
kapatıyoz öyle oluncaaa sonumuz hayrolaAy dikkat et bebeğimm tvyi falan kapat Allah korusun
Kız ben düğünden önce takardım kulaklığı odada düğün varmış gibi bir oynar zıplardımhem alıştırma olsun hem kilo verwyiö diye yap sende öyle
Birşey olmaz dır canım Allah korusun korkma fazlakapatıyoz öyle oluncaaa sonumuz hayrola
geçti bitiiiii allahtan kociş evdeydiii yoksa işim zorBirşey olmaz dır canım Allah korusun korkma fazla
Yaa çok sevindim adınıza ALLAH bağışlasınMerhabalarrr. Ben Kadınlar kulubunun çok eski bir uyesiyim. Kk ile tanışma seruvenim, hamile kalma cabalarimla ve araştırmalarımla başlamıştı. Tam 8 yil geçmiş üstünden:) şimdi 5 yaşında minnak bi oğlum var. Sitemizi çok özlemişim. Buradaki dertlesmeleri kadin dayanismalqrini.. eski üyeliğimi alamadim ama. O üzdü bi nebze beni
aaa eski üye isminiz neydiki acaba :)Merhabalarrr. Ben Kadınlar kulubunun çok eski bir uyesiyim. Kk ile tanışma seruvenim, hamile kalma cabalarimla ve araştırmalarımla başlamıştı. Tam 8 yil geçmiş üstünden:) şimdi 5 yaşında minnak bi oğlum var. Sitemizi çok özlemişim. Buradaki dertlesmeleri kadin dayanismalqrini.. eski üyeliğimi alamadim ama. O üzdü bi nebze beni
Bebem-1221 di :) sizde mi eski üyesiniz. Ben o zamanlar inanilmaz aktiftim hatta pro üyeydim. O tarihlerde vardiysaniz hatırlarsınızaaa eski üye isminiz neydiki acaba :)
hoşgeldiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?