- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.621
Gideyimmi kız istemenmi beniOooo ondan burdasun sennn
Bende diyorum iyi kaldu burda
Ben anamdayım eşimde dısarda yerDünden hazur yemeğimiz varr
Vaaayyyyyy işte bu bugünü böyle attlattun yaniBen anamdayım eşimde dısarda yer
Kuzzz delu etme beniiiiGideyimmi kız istemenmi beni
Bugün bıraktım gı işlerii burdayım. Bir şu mutfakla banyo halılarını makineye atayımda gelip oturmaya devam edeyimKuzzz delu etme beniiii
Oek duramiyodun işinden gücünden yerumm senii sen hep kal heç gitmeeeeeeeee
Ben yuvarlanıyorum bugün nickom sen napıyorsunnSitedeki aklı başında insanlarimmmm napiyonuz
Minnosprenses Jou coconatt Kahve __Kokusu Catlak-kurabiye Wilma11 ASSOSyal Cookiie Morrmeneksee
canım ciğerim çalışıyorum sana günaydınSitedeki aklı başında insanlarimmmm napiyonuz
Minnosprenses Jou coconatt Kahve __Kokusu Catlak-kurabiye Wilma11 ASSOSyal Cookiie Morrmeneksee
Dün bı kpss girsem mi dedim mesela, sonra dedim ki 'sonra nasıl yuvarlancam evdeBen yuvarlanıyorum bugün nickom sen napıyorsunn
Tünaydın bebekimcanım ciğerim çalışıyorum sana günaydın
BenSitedeki aklı başında insanlarimmmm napiyonuz
Hahah tamamm periimm canummmmBugün bıraktım gı işlerii burdayım. Bir şu mutfakla banyo halılarını makineye atayımda gelip oturmaya devam edeyim
Oyyyyy ben bi odada serin serinn mayışmışım nickoommm sennnSitedeki aklı başında insanlarimmmm napiyonuz
ee bu saat ekadar açsın güzel kahvaltı hazırla kendineDün bı kpss girsem mi dedim mesela, sonra dedim ki 'sonra nasıl yuvarlancam evde'
Bende yuvarlaniyorum heppp, evin işlerini hergun yapmam belirli günler secerm
Tünaydın bebekim
Allah kolaylık versin minnosum, çok açım ben ya
Hiç tukenmeyecek mi içimde ki açlık
Oyyy nickom ısırırım yaaaa seniSitedeki aklı başında insanlarimmmm napiyonuz
@YasnazSitedeki aklı başında insanlarimmmm napiyonuz
Her günün bguzel geçsin assosyalim .Oyyy nickom ısırırım yaaaa senicok sükûr bugüne, sen nörün
Serin serinnn ? Klimadan miOyyyyy ben bi odada serin serinn mayışmışım nickoommm sennn
Merak ettimHer günün bguzel geçsin assosyalim .
Benim şuan naptigimi bilmek istemezsin ama buradan çıkınca yemek hazırlamaya baslayacagim
İçimdeki kotulugu doğaya salıyorum.Merak ettimben kahvd iciyom
Bende öylee belirli günler yaparım temizliği. Sabah kalktığımda bir toparlarım etrafı. Lavaboların temizliğini yaparım sonra yatışDün bı kpss girsem mi dedim mesela, sonra dedim ki 'sonra nasıl yuvarlancam evde'
Bende yuvarlaniyorum heppp, evin işlerini hergun yapmam belirli günler secerm
Tünaydın bebekim
Allah kolaylık versin minnosum, çok açım ben ya
Hiç tukenmeyecek mi içimde ki açlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?