- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.155
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.601
Ben herşeyimi burada hiç çekinmeden paylaşıyom valla çok iyi geliyorGerçektende oyle ya çok tuğaff çok arkadaşım vardır ama burası herkes senin derdini herşeyini iyi anliyolar
EvetttBen herşeyimi burada hiç çekinmeden paylaşıyom valla çok iyi geliyor
Ben onu da yaşadım burada da ama uzaklaştım tabi çook sevdim insanlarda oldu beni sevmedigi istemedigi anlasam sessizce kaçıuorum çünkü bunu çok güzel hissediyorum karşımdakiniGerçekten birşey itiraf ediyim burda cok daha samimi gerçekçi dostluklar kurulabilio. Reel hayatta insanlqr daha kiskanc ve menfaatci.
Asull sana noluyo sabah beri yoksun heehhhNe oluyo burdaaa
Anacuğuma geldim ondanAsull sana noluyo sabah beri yoksun heehhh
Büyük olasılıkcanımmuyku düzensizliğinden olmuş olabilir canım
Neyapayım beceriksizlikHahaha terbiyesuzz kahveyide duzgün taşı hele birazda
Rabbim biryerden alıyorsa biryerden fazlasıyla veriyor. Bazen bazı şeyleri duymamak daha iyi geliyor. Ama hissetmek güzel birşey canımBen duymuyorum sansa bak yahatta arkamdan konuşanları hiç anlamıyom hissederim his Allahtan
Ooo anacuğuna oohh ohh iyi yiAnacuğuma geldim ondan
Hahahahaah boşveeeerrrrrrr bende oyle yaaa tıkılmışım koltuklara yemekte dünden hazır tamamBüyük olasılıkcanımm
Neyapayım beceriksizlikbu saat oldu daha heryer heryerde dikmişim totoyu yatıyorum
Rabbim biryerden alıyorsa biryerden fazlasıyla veriyor. Bazen bazı şeyleri duymamak daha iyi geliyor. Ama hissetmek güzel birşey canımarkandan konuşanlar halt etmiş boşver hiç görme onlar
Benimde dünden var yanına birşey ilave edicem. Ama bir yatağımı toplayıp kahvaltı bulaşığımı toplayaydım iyiydiHahahahaah boşveeeerrrrrrr bende oyle yaaa tıkılmışım koltuklara yemekte dünden hazır tamam
Yatağumda dağunuk bugün yaaa odam daha serin bide ya kahvalti tabagım bi tabaj bi bardak var bulasik duruyoBenimde dünden var yanına birşey ilave edicem. Ama bir yatağımı toplayıp kahvaltı bulaşığımı toplayaydım iyiydi
Sen napıyosunOoo anacuğuna oohh ohh iyi yi
Aynıyız yaa şuan vallaYatağumda dağunuk bugün yaaa odam daha serin bide ya kahvalti tabagım bi tabaj bi bardak var bulasik duruyoyanina bende dün semizotu salata etmistim bugünde ederum cacukk
Serinli bir odada mayışmaya devamSen napıyosun
Ayniyızz ya hakkatt kuuzzzAynıyız yaa şuan valla
Benimde musakka var yanına pilav yaparım belki birde karpuz keserim yoğurt cıkarırım tamm
Pazar günü misafirim gelicek. Sözdw bugünden temizliğimi yapayım diyordum. Kaldı yarına. Yarın hem temizlik hem ikramlık. Eşte evde işim çokAyniyızz ya hakkatt kuuzzz
Pilav iki dk iş karpuzda öyle tamamdır bugünude böyle biturduk
Yaa öyle mi diosun. İşte kıskançlık her mecraya yayılmış demekki.. ama burda kurulan dostluklar gerçekten güzel oluyo. Çünkü her problemini gönül rahatlığıyla anlatiosun. Tanimadigin insandan cekinmiosunBen onu da yaşadım burada da ama uzaklaştım tabi çook sevdim insanlarda oldu beni sevmedigi istemedigi anlasam sessizce kaçıuorum çünkü bunu çok güzel hissediyorum karşımdakini
Beni rahat birak mesaji veriyolar yazışmalarda o zaman anlarım o kişiyle mıhattap olmuyom
Oh ne güzelSerinli bir odada mayışmaya devam
Dünden hazur yemeğimiz varrOh ne güzel
Oooo ondan burdasun sennnPazar günü misafirim gelicek. Sözdw bugünden temizliğimi yapayım diyordum. Kaldı yarına. Yarın hem temizlik hem ikramlık. Eşte evde işim çok
Ondan bugün dinlenip enerji toplayım hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?