Gerçekten birşey itiraf ediyim burda cok daha samimi gerçekçi dostluklar kurulabilio. Reel hayatta insanlqr daha kiskanc ve menfaatci.
Ben onu da yaşadım burada da ama uzaklaştım tabi çook sevdim insanlarda oldu beni sevmedigi istemedigi anlasam sessizce kaçıuorum çünkü bunu çok güzel hissediyorum karşımdakini
Beni rahat birak mesaji veriyolar yazışmalarda o zaman anlarım o kişiyle mıhattap olmuyom

Reactions: Jou
uyku düzensizliğinden olmuş olabilir canım
Büyük olasılıkcanımm
Hahaha terbiyesuzz kahveyide duzgün taşı hele birazda
Neyapayım beceriksizlik bu saat oldu daha heryer heryerde dikmişim totoyu yatıyorum
Ben duymuyorum sansa bak ya hatta arkamdan konuşanları hiç anlamıyom hissederim his Allahtan
Rabbim biryerden alıyorsa biryerden fazlasıyla veriyor. Bazen bazı şeyleri duymamak daha iyi geliyor. Ama hissetmek güzel birşey canım arkandan konuşanlar halt etmiş boşver hiç görme onlar

Hahahahaah boşveeeerrrrrrr bende oyle yaaa tıkılmışım koltuklara yemekte dünden hazır tamam

Hahahahaah boşveeeerrrrrrr bende oyle yaaa tıkılmışım koltuklara yemekte dünden hazır tamam
Benimde dünden var yanına birşey ilave edicem. Ama bir yatağımı toplayıp kahvaltı bulaşığımı toplayaydım iyiydi

Benimde dünden var yanına birşey ilave edicem. Ama bir yatağımı toplayıp kahvaltı bulaşığımı toplayaydım iyiydi
Yatağumda dağunuk bugün yaaa odam daha serin bide ya kahvalti tabagım bi tabaj bi bardak var bulasik duruyo yanina bende dün semizotu salata etmistim bugünde ederum cacukk

Yatağumda dağunuk bugün yaaa odam daha serin bide ya kahvalti tabagım bi tabaj bi bardak var bulasik duruyo yanina bende dün semizotu salata etmistim bugünde ederum cacukk
Aynıyız yaa şuan valla
Benimde musakka var yanına pilav yaparım belki birde karpuz keserim yoğurt cıkarırım tamm

Ayniyızz ya hakkatt kuuzzz
Pilav iki dk iş karpuzda öyle tamamdır bugünude böyle biturduk
Pazar günü misafirim gelicek. Sözdw bugünden temizliğimi yapayım diyordum. Kaldı yarına. Yarın hem temizlik hem ikramlık. Eşte evde işim çok
Ondan bugün dinlenip enerji toplayım hadi

Yaa öyle mi diosun. İşte kıskançlık her mecraya yayılmış demekki.. ama burda kurulan dostluklar gerçekten güzel oluyo. Çünkü her problemini gönül rahatlığıyla anlatiosun. Tanimadigin insandan cekinmiosun

Pazar günü misafirim gelicek. Sözdw bugünden temizliğimi yapayım diyordum. Kaldı yarına. Yarın hem temizlik hem ikramlık. Eşte evde işim çok
Ondan bugün dinlenip enerji toplayım hadi
Oooo ondan burdasun sennn
Bende diyorum iyi kaldu burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…