- 18 Kasım 2020
- 20.784
- 50.023
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.581
hayır canım saat 3 te 2.finca kahvem olacak gün içerisinde
Ilkzamanlar çok aktif olamiyordum sonradan baya aktifim 2019da oldum üyeSizde aktif bir üyesiniz sanırım. Ne kdr süre oldu kk üyeliğiniz
Hee 2 diyence saat 2 de anladumm okeyyyyyyhayır canım saat 3 te 2.finca kahvem olacak gün içerisinde
aktif ettim seniIlkzamanlar çok aktif olamiyordum sonradan baya aktifim 2019da oldum üye
Ben duymuyorum sansa bak yaÇok zararlı aslında kulaklıklar ama o ara işte yapıyordum artık bıraktım
Hee 2 diyence saat 2 de anladumm okeyyyyyy
Merhabalr. Hoş buldum. Gerçekten kk hala bıraktığım gibi. Buranin atmosferi hiç degismio. :) Burda olmk çok güzelHoşgeldiniz
Yiihhhuuuuuuu sen olmasannnnnaktif ettim seni
İnsan vakit gecirsikce baglanio demi. Ben ne geceler sabahladigimi bilirim burda :)Ilkzamanlar çok aktif olamiyordum sonradan baya aktifim 2019da oldum üye
ilk geldiğinde korktum senden ama elimden çektin yerim seniYiihhhuuuuuuu sen olmasannnnn
Senden once kimseyle çok fazla aktif olamadım
Bi topikte çok fazla kaynaşamadum
Şansıma sen oldu demekku
Evettt ben de bi girdim çikamadım burdan daha oyle guzel arkadaşlar edinince bırakamıyorum onlarııİnsan vakit gecirsikce baglanio demi. Ben ne geceler sabahladigimi bilirim burda :)
Degil miMerhabalr. Hoş buldum. Gerçekten kk hala bıraktığım gibi. Buranin atmosferi hiç degismio. :) Burda olmk çok güzel
Şiiişşttttilk geldiğinde korktum senden ama elimden çektin yerim seni
Evettt ben de bi girdim çikamadım burdan daha oyle guzel arkadaşlar edinince bırakamıyorum onlarıı
Gerçekten birşey itiraf ediyim burda cok daha samimi gerçekçi dostluklar kurulabilio. Reel hayatta insanlqr daha kiskanc ve menfaatci.Evettt ben de bi girdim çikamadım burdan daha oyle guzel arkadaşlar edinince bırakamıyorum onlarıı
Gerçektende oyle ya çok tuğaff çok arkadaşım vardır ama burası herkes senin derdini herşeyini iyi anliyolararkadaşlık candır derdiyle derman bulmaktır buralar
Ne güzel. Burda evsahibisiniz artık desenize :))Degil mi
Bende 6 sene önce katıldım o günden beri hiç kopmadım
Gerçektende oyle ya çok tuğaffGerçekten birşey itiraf ediyim burda cok daha samimi gerçekçi dostluklar kurulabilio. Reel hayatta insanlqr daha kiskanc ve menfaatci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?