- 12 Mart 2019
- 16.128
- 35.595
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.641
Çok üzülürdüm yoksa
Dagilsinlar elleme, kışliklar çıkacak iki aya .Bende öylee belirli günler yaparım temizliği. Sabah kalktığımda bir toparlarım etrafı. Lavaboların temizliğini yaparım sonra yatışyemek işi olursa bir o oluyor. Ama bu ara bir dolap içlerini falan düzenlemem gerek iyice dağılmışlar
Tobe estağfurullah yaaaaİçimdeki kotulugu doğaya salıyorum.
Lağım beslemesi yapıyorum
Aa dimi doğru dedin kızz bir 2 ay daha idare edeyimDagilsinlar elleme, kışliklar çıkacak iki aya .
Kalsınlar öyleiki ay dediğin nedir ki sonuçta
Seni yerim nicki ekledim sanıyorum uyku sersemi kuzum.Çok üzülürdüm yoksaküçüğüm diye aklı basında değilmiyim dedim
Domates çorbası yapıyorum canımm
Ellerine sağlık.Domates çorbası yapıyorum canımmSen napiyorsun
Hahaha perisin geldiği belli oldu
Nicko bende kpss caliscamEllerine sağlık.
Bende yemek hazırlamaya başladım
Oldukça açım
Seninde ellerine saglıkEllerine sağlık.
Bende yemek hazırlamaya başladım
Oldukça açım
Periş yaaaaa git üç öğün makarna ye ,makarmayla ekmek ye yawİyicene gurudummm
Yiyom valla ekmek arası makarna yapacam artıkPeriş yaaaaa git üç öğün makarna ye ,makarmayla ekmek ye yaw
Su doğu görevi olayı işi bozmasa bende kpss girip atanirdim .Nicko bende kpss caliscam
Klima yok bebişimm yatak oda pek güneş almadıgı için serin oluyor rahat uyuyoruz vallahaSerin serinnn ? Klimadan mi
Sizin oralar mi serin yoksa
Içine pilâvda koy ondan olmuyordur perişimYiyom valla ekmek arası makarna yapacam artık
Sefan olsun joumKlima yok bebişimm yatak oda pek güneş almadıgı için serin oluyor rahat uyuyoruz vallaha
Hangi bölüm kuzuumSu doğu görevi olayı işi bozmasa bende kpss girip atanirdim .
Öğretmenlik branşımm çok çok rahat bı branş.
Ama doğu görevi ve eş tayini olayimiz sıkıntı yaratıyor, İzmir'den ayrılamaz durumdayız
2023 oylamasindan sonra belki öğretmenlerdeki durumda değişirse isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?