- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.641
Binene kadar kuzu binince kalbim var benim diye bağırıyorum avaz avaz,zCok cesursun kuzu
Ne güzel ben artık binmem heralde 5 sene önce binmistimBen kahkahalara boğuluyorum cok seviyorum
Domates vardı kuzum ..biber çok pahalıydı koymadım o zaman .güzel oluyor karışık yapabilirsin biberli de ..ben sarımsak koymuyorum çünkü her yemeğe güzel gitmiyor ben sosu yemeklere ve çorbalara koyuyorum ..Kahve __Kokusu kahvem geçen yaptığın domates sosunda sadece domates vardı dimi. Bazı tariflerde kırmızı biber sarımsak falan gördüm. Acaba hangisini yapsam daha iyi olur
Kızlar sizinde fikirlerinizi almak isterim. Daha önce domates sosu yapan var mı. Sadesi mi güzel oluyor kırmızı biberlisi mi
Domates aldım yarın yapcam
Kolay gelsin baya kışlık hazırlığındasın maşallahPatlıcan oyuyorum canım , iyiyim
Sen nasilsil bugün
Aaa bizde yaparız hangi birberden yapıyoesın sen canımÇok rahat yazamıyrpm kipatlıcan oyuyorum .
Sana yazarken biber dilimliyordum pul biberlik
Tadı nasık oldu4 tepsi çıktı anam agladuuu
Banada doktor yasakladı, bungee jumping istiyordum ama hayal olduNe güzel ben artık binmem heralde 5 sene önce binmistim
Tamam canım benim sarımsak koymadan sadece biber ve domates ile yapcamDomates vardı kuzum ..biber çok pahalıydı koymadım o zaman .güzel oluyor karışık yapabilirsin biberli de ..ben sarımsak koymuyorum çünkü her yemeğe güzel gitmiyor ben sosu yemeklere ve çorbalara koyuyorum ..
Ama burası harika yaaaa
Guzel oldu canim ben yıllardır yaparim ara ara tarif istersen veririm hamuru falan. Hazir gibi oluyor hatta hazırdan daha cok beğendim diyenler oldu.Tadı nasık oldu
Evet emmosum buaralar sanki az girdimİyi misiniz jou, zorunlu, kahve, yasnaz @Jou kalp can
bebeklinick kolay gelsin. Kediş fotosu ben de beklerim sosyal gibi
Kahve __Kokusu iyi misin kuzu
@Yasnaz iyi oturmalar komsuyla
Minnosprenses bugün evde mi olcan, konuyu tam okumadim
@N u r Kahveden sonra ne yaptin?
ASSOSyal Az mı giriyon denk mi gelmiyoruz cınım
Valla onu da bende okuduminsanlar kafayı yemiş dedimMessi nin mendili kadar değerimiz yok la şu dünyada10 bin dolarmış
Aa kimler vardıKolay gelsin baya kışlık hazırlığındasın maşallah
Bende iyiyim çok şükür misafirleri gönderdüm oturuyorum
Babannemiizin biberi.Aaa bizde yaparız hangi birberden yapıyoesın sen canım
Ayyy çok güzel .benden kimse kalmadıArkadaşlarım canım liseden 2 arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?