- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.061
Evettt kelebekk açluktan deliye döndü sardı bana yemekte ne var dediLifalif yiyen sensin sandımmeğer baskasiymis siniri bozulan lifalif yemeye giden.
Kimdi yaa
mavikelebek34 miydi
Döndünmü evineNe yicez joum.
Ne pisircenj bana
Yarın dönüyorum
Jou bugun rapor aldım eve geldim kızı yıkadım yemek de hazir bahçede oturuyom
Eee açluğu dedun yemek sordun bebişumm kv yapmadumu yemej yapmıstır illakideYarın dönüyorum
Aaayyyyyyyy vallaha ne iyi ettun yaaa ne raporu diş için miJou bugun rapor aldım eve geldim kızı yıkadım yemek de hazir bahçede oturuyom
Bu akşam mangal varEee açluğu dedun yemek sordun bebişumm kv yapmadumu yemej yapmıstır illakide
EvetAaayyyyyyyy vallaha ne iyi ettun yaaa ne raporu diş için mi
Ahhh yaaa bu adamlarunda yani işi bitmezse siz açluktan ölürsünüz zaten hep kadınlar bekler ye birşeyler atuştur bariiBu akşam mangal var
Erkeklerin su arpa kırması balya yapmasi filan ne zaman biter o zaman mangal yapmaya başlar kaynanam .
Geç yiyebiliriz9 u bulabilir
Şimdiden olmuyor mu neden geçBu akşam mangal var
Erkeklerin su arpa kırması balya yapmasi filan ne zaman biter o zaman mangal yapmaya başlar kaynanam .
Geç yiyebiliriz9 u bulabilir
Erkenmi döndün eve oyüzden hiç sesin çıkmadı bugün pek senide etiketlemiştim sabah çorbası içiyorum diyeEvetyarın işe gidicem zaten
Manga soğuk yenir mi migim .Şimdiden olmuyor mu neden geç
Neyi var dişinin ?Evetyarın işe gidicem zaten
jou la benimi karıştırdınLifalif yiyen sensin sandımmeğer baskasiymis siniri bozulan lifalif yemeye giden.
Kimdi yaa
mavikelebek34 miydi
doyucak şeyler yememişsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?