Aferumm aşkuma canum benum bakmış yorumuma gelip korktum unuttunda yapmadun diye
Dışarı cıkmıştık azcık şimdi geldik eve canım yeni girdim soda da kalmamıştı hatta aldımda geldim

Reactions: Jou
Huhuvv sahill benimde çok sıkıldı ya bi markette olsa gittim iyi geldi
Burdada yokki anam gidelim shaile
Trakya bolgesii ormanin ortası
Nasıl akşamları daha güzel oluyodur orası
Orda da meydan var sanki ama meydan da ne uapılırki. Anca kafelere gidip bir çay may içilir kuzum. Bizde öyle gidiyoruz sonuna doğru orda oturuyoruz geliyoruz burda yakın ya bize ama biz yine o kadar gitmiyoruz eşimin amcası yan tarafımızda yengeyle her akşan gidiyorlar diyorum onlar genc biz yaşlı resmen

Hahahahahaha kuzz oyle ama
Vallaha eşimle bizde silivriye geliyoruz ama yanii
Sonuna kadar yuruduk oturduk deniz fln konustuk geriye yürüdük geldik arabanın sonuna bindik eve geldik bu yani

Hahahahahaha kuzz oyle ama
Vallaha eşimle bizde silivriye geliyoruz ama yanii
Sonuna kadar yuruduk oturduk deniz fln konustuk geriye yürüdük geldik arabanın sonuna bindik eve geldik bu yani
Yapcak başka birşey yokki kafelere oturup kalkıyorsun yürüyorsunn eskiden gece pazarı olurdu daha canlıydı lunapark falan vardı konserlwr çok olurdu şimdi yon

Yapcak başka birşey yokki kafelere oturup kalkıyorsun yürüyorsunn eskiden gece pazarı olurdu daha canlıydı lunapark falan vardı konserlwr çok olurdu şimdi yon
Aynen ya cafede gitsen neolcak bi çay iç kalk gene aynıı sahil işte bi deniz havası
Lunapark fln varmiydı hiçte belli değil bile orası

Geçmiş olsun güzellik sirkeli su gargarası yada ılık adaçayı gargarası Benim kronik faranjitim var ikisi iyi gelirdi hep Herkeste var şu ara dikkat et kendine
Atlattık şükür olsun ya sağol canım benim tavsiyelerin için soğuk yok sıcak ta yok hep ılık yeyip icecekmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…