- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.221
izleyenler nasıl biliyorLee min ho
İyiyim çok şükür hala uykum vae bugun 5 te kalktım çok güzel bir verimli bir sabah olduGünaydın tatlımmmmmm nasılsın
Aynen canımkore dizisi mi
Lee min ho
Çok mükemmel bi dizi oyunculuklari da efsaneOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Orda kızı oynayan goblinin gelini oynuyorduizleyenler nasıl biliyorben fransız kaldım resmen
İzlemedim bunuAynen canım
izledimi canım
Çok mükemmel bi dizi oyunculuklari da efsane
Kim bok jooİzlemedim bunuhiç vaktim olmuyo en son halter perisi ( ingilizcesini yazamuyom ) onu izledim
harika bende baş ağrısı vardı erkenden uyudum sabah 6da uyandım ama hala hafif var ağrımİyiyim çok şükür hala uykum vae bugun 5 te kalktım çok güzel bir verimli bir sabah oldusen nasılsın
vaktim olursa izlemek isterimAynen canım
izledimi canım
Çok mükemmel bi dizi oyunculuklari da efsane
Mutlaka izlemelisin canımharika bende baş ağrısı vardı erkenden uyudum sabah 6da uyandım ama hala hafif var ağrım
vaktim olursa izlemek isterim
The heirsten sonra izlemedimKim bok joo çok güzel le min hoo nun the LEGEND of the blue SEA dizisi de aşırı güzel
düğünden sonra bir süre evdeyim izlerimMutlaka izlemelisin canım
Ben öyle magazin takip etmiyorum da yemekleri ve dizileri sadeceThe heirsten sonra izlemedimorda kim woo bin hayranı olmuşum lee min ho eski sevgilisi suzy ile başrolde oynadı hatta kim woo bin lee min ho yakın arkadaş aman kore magazini iyi takip etmişim
Hatirlatacagim kesinlikledüğünden sonra bir süre evdeyim izlerim
Benim ilk kore dizim playfull kiss 8 kere izledimBen öyle magazin takip etmiyorum da yemekleri ve dizileri sadeceilk tesadüfen true beauty dizisiyle moon ya young ve cha eun woo ikilisi sayesinde kore dizilerine taktım bende
OohhhhKardeşimdeydim bütün gün
Hahahah ben işler derkenb cdyizler falann vallahaaa ince işleri düşünmedim haaaahahah ne işi totoyu devirdim yattımbaş ağrısından
Aaaa aaaaa utanmazzz nasulda korkutay benii püüüol ol gör ebeni
Günayduuuunnnnn aşkoooooo
Vardı sonuna doğru bir boşluk alan var orada gece pazarı ve lunapark vardı
aynen dediğin gibi işte aynı şeyler hep
Günaydın kelebeğim
Seninde caniiimmGünayduuuunnnnn aşkoooooo
Herkese günayduunnnnn
Güzelll gününüz bugün bombeeee gibi geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?