- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.441
Nasul oldu kızın iyimi birazdahaKızım düzelsin deniyecegim canım
Etli ekmek konyadaki givi değil canımEtli ekmek olarak sormuştum kız
Oýle tabi ama en azından kandirirdiEtli ekmek konyadaki givi değil canım
Amin ya Allah razı olsunRabbiö sağlıkla kucağına aldırsın
HarikaaaBende öyle turşu dedin agzumm ekşiledi resmenyeduk kızartmayı miss gibii olduk
Sağoll aşkuumm üstünede duş aldım çiçek gibi koktumHarikaaaAfiyet bal şeker olsun
Sıhhatler olsun sanaSağoll aşkuumm üstünede duş aldım çiçek gibi koktum
Oohhhh masaallahh havalar nasul pekii düzeldimi sıcak falan yaSıhhatler olsun sanaBende çay demliyom yapamam çaysız her akşam mutlaka
Kocişine mi hazırlandınSağoll aşkuumm üstünede duş aldım çiçek gibi koktum
Hahahaha kızartma ettum kuzuşumm üstüm koktu yemek yedikten sonra duş aldımmKocişine mi hazırlandın
Ara ara yükseliyor ateşi. azı dişleri geliyor yarın doktora goturcemNasul oldu kızın iyimi birazdaha
Diştendir o yaa bide hep salgın var cok zorAra ara yükseliyor ateşi. azı dişleri geliyor yarın doktora goturcem
Dişten bizim %90 canım acıyor diyor dışını gösteriyor çıkmış biraz ucuDiştendir o yaa bide hep salgın var cok zor
Allah acil şifa versiin
Oyy canum benum yaaaDişten bizim %90 canım acıyor diyor dışını gösteriyor çıkmış biraz ucu
Sıhhatler olsun o vakitHahahaha kızartma ettum kuzuşumm üstüm koktu yemek yedikten sonra duş aldımm
Çocuğun keyfi olmayınca benimde hiç yok ruh gibiyimOyy canum benum yaaa
Sen napiyinnnSıhhatler olsun o vakit
Haklusun kahvem anladum zaten pek buralarda görmeyinceÇocuğun keyfi olmayınca benimde hiç yok ruh gibiyim
Eşim bir şey söylüyor ona bile cevap vermeye mecalim yok canımHaklusun kahvem anladum zaten pek buralarda görmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?