- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.461
Pilatesteydim eve geçiyorum şimdiSen napiyinnn
Oyyy oyyy anne yüreği işteEşim bir şey söylüyor ona bile cevap vermeye mecalim yok canımbenimki psikolojik çocuk hastaysa bende hasta oluyorum kızım keyfi benden iyi ara ara kaçıyor keyfi..
Nelazum sana spor yaa geç evePilatesteydim eve geçiyorum şimdi
Havalar aksamlari serin ama soguk degil malum bura KaradenizOohhhh masaallahh havalar nasul pekii düzeldimi sıcak falan ya
Tam bir karadenizlisin ama ya biz annemler ailecek rizeliyiz okadsr bi çay ictiklerini bilmem kahvaltıda 1 2 bardak sadece sürekli türkkahvesi sabah öglen akşam mutlaka hergün bende onlarla öyleydim evlendim kocam malum kahve sevmiyor çaycı onunla alıstum çaya ama bu sıcaktada çay çekilmiyor sana maşaallahhHavalar aksamlari serin ama soguk degil malum bura KaradenizBen 40derece sicak olsa çaysız duramam canısıı Öyle çaykoliğim
Ben kücükten beri böyleyim çaysiz bi günüm gecmez. Annemin eteklerine dolanirmisim bana cay demle diyeTam bir karadenizlisin ama ya biz annemler ailecek rizeliyiz okadsr bi çay ictiklerini bilmem kahvaltıda 1 2 bardak sadece sürekli türkkahvesi sabah öglen akşam mutlaka hergün bende onlarla öyleydim evlendim kocam malum kahve sevmiyor çaycı onunla alıstum çaya ama bu sıcaktada çay çekilmiyor sana maşaallahh
Oyy canum benumm yaa ama çok kaçurma iyi değill bak vitaminsiz kaliyormuş vücud benim.bi tanıdığımda aynı senin gibii mutlaka sabah akşam çay içerdii vücudu bianda vitaminsiz kaldı ondan fazlası zarar dikkat gene de çok abartmaBen kücükten beri böyleyim çaysiz bi günüm gecmez. Annemin eteklerine dolanirmisim bana cay demle diye
Ediyorum canim benim merak etme senOyy canum benumm yaa ama çok kaçurma iyi değill bak vitaminsiz kaliyormuş vücud benim.bi tanıdığımda aynı senin gibii mutlaka sabah akşam çay içerdii vücudu bianda vitaminsiz kaldı ondan fazlası zarar dikkat gene de çok abartma
Sağlık için canım şimdiden yatırım yapmak lazımNelazum sana spor yaa geç eve
Haklusun kuzum vallaha unuttumSağlık için canım şimdiden yatırım yapmak lazım
Iyi bakalumm dikkat et genede de pıçak etmeyem seniiEdiyorum canim benim merak etme senSabah aksam 3 5 bardak bide bazen disarda semaver veya termosta icersek o İyiyim çok şükür
Oooy gurban olurum gel gel eccük pıcaklayıverIyi bakalumm dikkat et genede de pıçak etmeyem senii
Hahahahah canumm ya yerim seniiOooy gurban olurum gel gel eccük pıcaklayıver
NoldiiiiKizlaaar sesimi duyan var miiiiii
Kizlaaar sesimi duyan var miiiiii
Indir kız o parmagunii
Iyi geceler bile canımİyi akşamlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?