Havalar aksamlari serin ama soguk degil malum bura Karadeniz Ben 40derece sicak olsa çaysız duramam canısıı Öyle çaykoliğim
Tam bir karadenizlisin ama ya biz annemler ailecek rizeliyiz okadsr bi çay ictiklerini bilmem kahvaltıda 1 2 bardak sadece sürekli türkkahvesi sabah öglen akşam mutlaka hergün bende onlarla öyleydim evlendim kocam malum kahve sevmiyor çaycı onunla alıstum çaya ama bu sıcaktada çay çekilmiyor sana maşaallahh

Ben kücükten beri böyleyim çaysiz bi günüm gecmez. Annemin eteklerine dolanirmisim bana cay demle diye

Reactions: Jou
Ben kücükten beri böyleyim çaysiz bi günüm gecmez. Annemin eteklerine dolanirmisim bana cay demle diye
Oyy canum benumm yaa ama çok kaçurma iyi değill bak vitaminsiz kaliyormuş vücud benim.bi tanıdığımda aynı senin gibii mutlaka sabah akşam çay içerdii vücudu bianda vitaminsiz kaldı ondan fazlası zarar dikkat gene de çok abartma

Ediyorum canim benim merak etme sen Sabah aksam 3 5 bardak bide bazen disarda semaver veya termosta icersek o İyiyim çok şükür

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…