- 14 Nisan 2021
- 4.167
- 22.203
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.161
Aahh iclerinde kim bilir ne besliyolar. Baska kardesleri var mı eşinin onlarla ayrimcilik mi yapiyolar yoksaAynennn çok şaşırdımm hiç beklemezdiim halbuki kaynanamla aramızda hicbir sorun yok biliyoruz parası var ama ağzuni açmadı
Var onlarada aynı vermiyorrAahh iclerinde kim bilir ne besliyolar. Baska kardesleri var mı eşinin onlarla ayrimcilik mi yapiyolar yoksa
Hemen canımmm hemenBi tık daha demli olsun benimki
Aynisından banadaaaaaaaaa kacırmışım bunu görmemişummmmmmAçık çay var içermisinizEki Görüntüle 2903664
Aha buldum benim gibi içeniAynisından banadaaaaaaaaa kacırmışım bunu görmemişummmmmm
İnsallah gönlünüze göre güzel bir yer bulursunuz canim. Bu devirde ev almak gerçekten cok cok zor oldu.Var onlarada aynı vermiyorramaannn biranda kinleniyoruz bazı şeylere kadında zamanında çok çekmiş bi kuruş parası yok emekliliği yok başımıza ne geleceği belli degil diyor oda haklı belki bana birsey olur diyor elimde birşey olsunki lazım olur diyo ama oyle olsa biz zaten koşa koşa veririzz yardım ederiz kocam gene verirr gene arkasında olur ama işte yapcak birsey yok evde yok burda 3+1 ev 400 dü çokta güzeldii ama nasip değilmiş dedim oda gitti hiç ev kalmadı oda 1+1 napiyim onu çocuğum olcak odası yok
Vallaha ne zamandır içtiğimizde yok azzz gönderde içehhhAha buldum benim gibi içenigel kuzum
Evet bitanem inşaallahh siz cıkarsınız inanki adına çok sevinirimmİnsallah gönlünüze göre güzel bir yer bulursunuz canim. Bu devirde ev almak gerçekten cok cok zor oldu.
Estagfirullah kuzum ne uzunuEvet bitanem inşaallahh siz cıkarsınız inanki adına çok sevinirimmbaşınıda şişirdim baya uzun konuştum
Evett aynenn öyleeEstagfirullah kuzum ne uzunuRabbim her daim yardimciniz olsun kurulu düzen ve yuva nasip etsin hepimize Bakalim nasip bu isler
Evett aynenn öylee
İçelim beOoh karsılıklı icelim kuzumm
Hesap detaylarına girip üyeliğimi iptal etmek istiyoruma tıklayın işaretleyin yarım saat içinde iptal olurÜyeliğimi iptal etmek istiyorum Bana yardimci olabilir misiniz
Öncelikle teşekkür ederim Hesap detaylarinda üyeliğimi iptal etmek istiyorum diye bir sey yokHesap detaylarına girip üyeliğimi iptal etmek istiyoruma tıklayın işaretleyin yarım saat içinde iptal olur
Pardon canım forum seçeneklerine yazcaktım yanlış yazmışım forum seçeneklerine tıklayın hemen çıkıcak ordaÖncelikle teşekkür ederim Hesap detaylarinda üyeliğimi iptal etmek istiyorum diye bir sey yok
Zaten üye değilsin gibi bir şey 10 yıllık üyesin mesajın bile yokTesekkurler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?