Varr kaynanamda para eşim çok şey etti ama ev allmamız lazım dedi hep birşeyler dedi all oglum demedii dün kocamda diyo benim senden başka kimsem yok oturdum ağladım
Kiyamam ya bu kaynanalar ogullari evlenince ya kiskaniyolar yada el gibi görüyolar halbuki onlar sizin evladiniz demi ama yok hep bi dengesiz haller

Kiyamam ya bu kaynanalar ogullari evlenince ya kiskaniyolar yada el gibi görüyolar halbuki onlar sizin evladiniz demi ama yok hep bi dengesiz haller
Evett gerçektende öylee kayınpederimin evi olcak diyorkii ordanda birtane bana düşcek ev diyo allahumm yarabbimm dedim ya kaynanamın suan annesinden satılan evin parası var sadece kayınpederiminde yıkılacak ev var ama hala bekliyoruzz yıkılcakta olcakta ev falan burda oyle uyguna ev bulamayız busaatten sonra zaten

Evet canim ev almak cok zor Allah yardimcimiz olsun gercekten Onlardan bisey beklemeyin zaten yardim etselerde surekli laf edebilirler

sanki kefenin cebi var da tövbe est. yani anlamıyorum bende bunları çocupun orada zor durumda işte

Reactions: Jou
sanki kefenin cebi var da tövbe est. yani anlamıyorum bende bunları çocupun orada zor durumda işte
Ayyy aynenn yaaa suya düstü ev buyüzden çokta güzel uygun ev bulmuştuk 350 400 arası burası bize göre çok iyi fiyattı amaa hepsi bittii birtane kalmadı millett o fiyata kacırırmı evii bazen şaşırıyorum millet nerden buluyor bukadar parayı hemen alıyor ev

valla paranın sadece adı var. iyimiş aslında dediğin gibi neyse Rabbim daha iyisini çıkarsın inş karşınıza

Reactions: Jou
O zaman onlarinda size yardim etmesi gerek. Evladi onlari dar günlerinde gözetmiş baksana sira onlarda sanki 7 kat el mi sizin oglunuz iste bu
Aynennn çok şaşırdımm hiç beklemezdiim halbuki kaynanamla aramızda hicbir sorun yok biliyoruz parası var ama ağzuni açmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…