Bilmiyorum ki ya artık o yönden de düşünmüyorum ama nedense artık iğnelere şeylere bıhtım joomm biraz görmek istemiyorum
benim sadece ilk çekimde şişti diğerlerinde şişme ve ağrı olmadı hatta ilaç dahi kullanmadım ama buz koydum yinede
Bende biraz geçsin aldırayım onu diğerlerine baskı yapıyor hissediyorum bazen

yaaa hhahah canum benumm yaaa
kızz biontech olduğun için 2 aşı yeterliymiş
sinovaca açmışlar 4cü doz a
inşallahhh güzel geçicekkkk
Kız ben genç miyim neyim iki sinovac oldum üçüncüyü açmiyo bana ol ol bişey olmuyo merak etme, içini karartma güzel düşün bebeğim yaa iyiliğin için ikincide en kötü iğne yeri ağrıyacak o kadar, senin hiç kolun ağrımaz mi vururken de hiç hissetmiyorsun ben şok gecirdim

Reactions: Jou
Çok heyecanliymis

Tamam kahvemm inşallah devam ederimde dürtüklerim seni
Edersin edersin büyütme gözünde. devamlılığı sağladıktan sonra korkma. birde şöyle düşünme eskiden şeytan beni düzenli kilmuyirsun bırak diye kandırdı.bir arkadaşım hiç unutmam Allah razı olsun bir rekat bile kılsan o gün sakın bırakma kil demişti hiç kılmamandan iyidir .. şimdi bir gün kılmamis olsam bile ertesi gün beş vakit kılıyorum bu hataya dusme sende canım kilamadigimiz zamanlar ozurler illa olacak ama terketmemek önemli namazı...

gerçiii totomdann çok iğnelerr vuruldummm
30 günde 30 iğne
bizamann sonra vurulmayınca demekkii heyecan vurduu
eşimde dedi bi az ağrıdı geçti bitti diyor :)

gerçiii totomdann çok iğnelerr vuruldummm
30 günde 30 iğne
bizamann sonra vurulmayınca demekkii heyecan vurduu
eşimde dedi bi az ağrıdı geçti bitti diyor :)
Kan alınca iğne yeri bir gün kendini belli eder ya aynı o şekil, yerini belli ediyor sadece

Reactions: Jou
Gömülüydü canım benim cerrahi işlem oldu o yüzden belkide
Çok haklısın kahvemm gerçekten öyle dediğin gibi. Bunu dikkate alıcam. Hiç olmamasından gerçekten iyi. Birde kimisi diyor bir başla bir bırak daha günah. Ben buna inanmıyorum neden günah olsun yaa. En azından çabanı görüyor Allah. Yapmaya çalışıyorsun birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…