- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.501
amiinn inşaallahhh kelebeğimmhayırlısı olsun inşaAllah canım rabbim gönlüne göre versin inşaAllah
Bilmiyorum ki ya artık o yönden de düşünmüyorum ama nedense artık iğnelere şeylere bıhtım joomm biraz görmek istemiyorumdoktorum la konuştum ben aşı oll dedii daha iyi sağlıklı olur hamilelikte birşey olur vurduramayız hassas olursun hep dikkat etmek zorunda kalırsın dedi bende öyle ettim randevu aldım 2 aşımıda olup başlarım artık tedaviye
Bende biraz geçsin aldırayım onu diğerlerine baskı yapıyor hissediyorum bazenbenim sadece ilk çekimde şişti diğerlerinde şişme ve ağrı olmadı hatta ilaç dahi kullanmadım ama buz koydum yinede
Kız ben genç miyim neyimyaaa hhahah canum benumm yaaa
kızz biontech olduğun için 2 aşı yeterliymiş
sinovaca açmışlar 4cü doz a
inşallahhh güzel geçicekkkk
Çok heyecanliymisaynen öyle.
Yirmilik dişlerimi aldırırken 3 ünde sorun yaşamadım hemen bitti. sonuncusunda sıradaki kızlara destek oldum moral verdim korkmayın hemencecik bitiyor, acımıyor, hissetmiyorsun vs. ben bir girdim 1 saat sürdü, canımın acıması bir yana kanama durmadı, doktor üstüme çıktı neler yaşadım
Ben aldırdım çok rahat geçti bir buçuk saat sürdü ama acı zorlanma olmadıBenimde alıncak bir 20liğim var. Şuan korktum
YokYaptim ama nickoyu da yaptim
Benim 1 hafta şişti sonrasında hiç birşey yiyemedim dikişleri aldırana kadarBen aldırdım çok rahat geçti bir buçuk saat sürdü ama acı zorlanma olmadı
Bende renkliyim.Başla canımrenkliyim ben .renkli sonrası sende beni dürt tamam mı
Ama yaptım yaaaa, bak bi daha hemen
A aaa.Benim 1 hafta şişti sonrasında hiç birşey yiyemedim dikişleri aldırana kadar
Edersin edersin büyütme gözünde. devamlılığı sağladıktan sonra korkma. birde şöyle düşünme eskiden şeytan beni düzenli kilmuyirsun bırak diye kandırdı.bir arkadaşım hiç unutmam Allah razı olsun bir rekat bile kılsan o gün sakın bırakma kil demişti hiç kılmamandan iyidir .. şimdi bir gün kılmamis olsam bile ertesi gün beş vakit kılıyorum bu hataya dusme sende canım kilamadigimiz zamanlar ozurler illa olacak ama terketmemek önemli namazı...Tamam kahvemm inşallah devam ederimde dürtüklerim seni
Sende kansızlık yapıyor mu bende çok kotu yaaa hiç halim yokBende renkliyim.
Kırmızı
gerçiii totomdann çok iğnelerr vuruldummmKız ben genç miyim neyimiki sinovac oldum üçüncüyü açmiyo bana ol ol bişey olmuyo merak etme, içini karartma güzel düşün bebeğim yaa iyiliğin için ikincide en kötü iğne yeri ağrıyacak o kadar, senin hiç kolun ağrımaz mi vururken de hiç hissetmiyorsun ben şok gecirdim
Canım .Sende kansızlık yapıyor mu bende çok kotu yaaa hiç halim yok
Kan alınca iğne yeri bir gün kendini belli eder ya aynı o şekil, yerini belli ediyor sadecegerçiii totomdann çok iğnelerr vuruldummm
30 günde 30 iğne
bizamann sonra vurulmayınca demekkii heyecan vurduu
eşimde dedi bi az ağrıdı geçti bitti diyor :)
heee anladumm kuzummKan alınca iğne yeri bir gün kendini belli eder ya aynı o şekil, yerini belli ediyor sadece
Oda kötüymüş millet 3 günde temizlenir o ne 10 gün gerçi benimde bir haftayı buluyor 7 günYok
Canım .
Uzun sürer bı de oysa 10 gün
Kansızlık yok
Baş ağrısı oluyor ama
Pkos var diye galibaOda kötüymüş millet 3 günde temizlenir o ne 10 gün gerçi benimde bir haftayı buluyor 7 gün
Gömülüydü canım benim cerrahi işlem oldu o yüzden belkideA aaa.
Çok haklısın kahvemm gerçekten öyle dediğin gibi. Bunu dikkate alıcam. Hiç olmamasından gerçekten iyi. Birde kimisi diyor bir başla bir bırak daha günah. Ben buna inanmıyorum neden günah olsun yaa. En azından çabanı görüyor Allah. Yapmaya çalışıyorsun birşeylerEdersin edersin büyütme gözünde. devamlılığı sağladıktan sonra korkma. birde şöyle düşünme eskiden şeytan beni düzenli kilmuyirsun bırak diye kandırdı.bir arkadaşım hiç unutmam Allah razı olsun bir rekat bile kılsan o gün sakın bırakma kil demişti hiç kılmamandan iyidir .. şimdi bir gün kılmamis olsam bile ertesi gün beş vakit kılıyorum bu hataya dusme sende canım kilamadigimiz zamanlar ozurler illa olacak ama terketmemek önemli namazı...
aldır aldır varya o acıyı çekmektense aldır gitsinBende biraz geçsin aldırayım onu diğerlerine baskı yapıyor hissediyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?