- 27 Mart 2019
- 30.573
- 113.659
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.541
Hoşgeldiniz yeni görüyorum siziGercekten cok guzel bir sey yapmissin bende bayilirim kahveyee
senin tribini öperim kahveeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBunlar derken
Kilo çok etkili oluyormuş canım pkosta kilon varmı bilmiyorum ama varsa vermeye çalış sağlıklı beslenEskiden duzenliydi, Artık pek düzeni kalmadi
Google da diş hekimi filancadiye aratınca sosyal hesap uzantıları çıkabilirgeçenlerde gittim ayrılmış ordan sosyal medyada da bulamadım takip edicektim
Pis satıcıO hiç konuşmaz hep sesiz sakindir zaten
Yok zayıfım canım.Kilo çok etkili oluyormuş canım pkosta kilon varmı bilmiyorum ama varsa vermeye çalış sağlıklı beslen
Baklavaları muhallebieri pastaları gomuyorsan çaya şeker atmaman etki etmiyor malesef canım ,Yok zayıfım canım.
Şekerli şeyleri çok severim o etkiliyor olabilir onu azaltnaliyim.
Çayda şekeri bıraktım bende
Evet o yüzden şekerli şeyleri azaltmaliyim .Baklavaları muhallebieri pastaları gomuyorsan çaya şeker atmaman etki etmiyor malesef canım ,
Kız seni korudum ben aaaPis satıcı
Kolayı var onun sokmayacaksin eve .. benim eşimde çok sever ama ben yapmadığım için yiyemiyor sadece dışarıda yer ...birde kan şekerini dengede tutmaya çalış çok aciktirip kendini bozuyorsan dengesini sürekli tatlı ister canın sebze ağırlıklı beslenBaklavaları muhallebieri pastaları gomuyorsan çaya şeker atmaman etki etmiyor malesef canım ,
Kalbim ağrıyor içemiyorum kaveeeMinnosprenses bugün kuzumu bulamayız mobilya alma telaşında
@coconatt cocomdaa bi gelse içehh kahve yaa oda memleketinde
@Elhan çok merak ettim seniiiiiiii bitmedimi acaba taşınma
@Mavera4268MssPARE @Catlak-kurabiye Cookiie @ASSOSyal @dut agaci Kahve __Kokusu Lavinia_98
@madammor @mavikelebek34 @Migim @Yasnaz @N u r @Emma3
heeeyyyyyyyHanii kahvelerrrrrr
Eki Görüntüle 2903917
Bugün herkes herseyi birbirne karıştırıyor niye acaba
NiyekiKalbim ağrıyor içemiyorum kaveee
Kesinlikle canım bu aralar bir bakıyım onaaldır aldır varya o acıyı çekmektense aldır gitsin
Yani hatta öldükten sonra bile açık diye biliyorum amel defterimiz çocuklarımız sayesinde. Tabi nasip olursaÇok biliyor onu diyenRabb'im kum tanesi kadar günahın olsa tövbe et kulum diyor ..ölene kadar amel defterini açık bırakıyor..o zaman hepimiz oturalım nasılsa cehennemligiz diye
Şifa olsun paremmBen geldim aşımı oldum geldim
Bu geceyi atlatırsam ohhh misss
Ne ceneniz var ya ne.konusmusunuz ben gelene kadar
Saolasin perimKesinlikle canım bu aralar bir bakıyım ona
Yani hatta öldükten sonra bile açık diye biliyorum amel defterimiz çocuklarımız sayesinde. Tabi nasip olursa
Şifa olsun paremm
Tövbee de hele niyeKalbim ağrıyor içemiyorum kaveee
Yumurta kahve gelmiyor banaTövbee de hele niye
Aaa sütlü kahve pekii yada çayyyYumurta kahve gelmiyor banahangisini yazayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?