- 27 Mart 2019
- 30.571
- 113.654
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.701
Ben istiyorum asıl çok hastayım bennnnnGunaydinnnnnn acuk banada ver o enerjiden
aaaaaaaaaaaaaaa terbiyesizz bak bu bazı yorumları kaçırmışımm nasıl kaçırırımdaO hiç konuşmaz hep sesiz sakindir zaten
ahaa neden canımm neyin varGunaydinnnnnn acuk banada ver o enerjiden
GünaydınnnHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh
@ElhanMinnosprenses @coconatt @madammor @Mavera4268 MssPARE @Morrmeneksee @ASSOSyal @Catlak-kurabiye Cookiie @dut agaci @pina @zorunlunick
@Lavinia_84
Kahve __Kokusu @mavikelebek34 @Migim @Yasnaz @sade_ kahv
ayyyyy evetttt laptoptan girince açık kalmış senin alıntınnnHahhhaaa yenimi giruyon daha günaydın
PeriiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmGünaydınnn
gece gece spor yaparsan öyle olur kahveeeUykummm varrrrrrrrr ,
Sen beni nasıl açık bırakırsın..ayyyyy evetttt laptoptan girince açık kalmış senin alıntınnn
dedim noluyor arkamdan fıs fıs
hahahaha kalkk kahvaltı hazırlıyalımmm periiiiiiiiJommmm
açılamıyorum
laptopun şarjı bitmişti o ara kuzummm daha açmaya fırsat olmadı eşimdeydi laptopSen beni nasıl açık bırakırsın..
beni beni Bihter'i ni
İlk defa yapmıyorum ki daha ondan sonra ders çalıştımgece gece spor yaparsan öyle olur kahveee
ulann kahve niye uyuyamadınkiii kızınmı uyandı sonra
işteee o uyuyunca sen uyumayınca sabah gözler fındır fındır maşallahh çekikk gözzlüİlk defa yapmıyorum ki daha ondan sonra ders çalıştımkız erken uyandı bugün
Dile bak dilelaptopun şarjı bitmişti o ara kuzummm daha açmaya fırsat olmadı eşimdeydi laptop
yoksa çoktan kapatmıştımmm üstünü
hahahah bunu diceğini okadar emindimkiiDile bak dile
Diyeceğimi bilmek mihahahah bunu diceğini okadar emindimkii
çok hoşuma gidiyor buda ya
Of hazırlayamıcam sankihahahaha kalkk kahvaltı hazırlıyalımmm periiiiiiii
ulennn benim bittii seninn oldu şimdiii benden sana geçti perişimmmOf hazırlayamıcam sanki
Bu ara çok halsizim ya
evettt öyle diyeceğini tahmin ettim :)Diyeceğimi bilmek mikız sen yakın olsam ben seni döverim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?