- 25 Ağustos 2019
- 62.522
- 120.070
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.661
Sen uzaktan izle çüçem heçç lafina bile birşey demeAynenbende diyom da işte. Tayinciler ama sonuçta napak
Yok kız ben uzaktan izliyom şimdilik. Bişeylerine karışmam . Sonra eltim herşeye karışıyo olur adım
Anladim tahmin ediyorum çok samimiyetim yok ama selam söyle dutum tatlimO biraz kafa dinliyo canım. Sıkıntıları var. Arada giriyo bdv de takılıyo. Eskisi kadar sık uğramıyp o da
Amin canımSen uzaktan izle çüçem heçç lafina bile birşey demeherşeyin hayırlısı olsunnnn❤
Söylerim canımAnladim tahmin ediyorum çok samimiyetim yok ama selam söyle dutum tatlim
Athenayla bende çok konuşamadımm ama o seksi ojelerii seksii taytlarını ozlemişimdirrr elinde cügara kahve falann çekiciydiiO biraz kafa dinliyo canım. Sıkıntıları var. Arada giriyo bdv de takılıyo. Eskisi kadar sık uğramıyp o da
Söylerim bebekimAthenayla bende çok konuşamadımm ama o seksi ojelerii seksii taytlarını ozlemişimdirrr elinde cügara kahve falann çekiciydiisöyle ona arada gelsin kahve atsın bikerede olsa
Dogrudur canımm bende öyleyimdirrAmin canımaynen yok bi de ben burdakinin aksine reel de hemen insanlarla sıcak ilişki kuran biri değilim. Biraz zaman isterim ..iyice gözlemlerim falan yani önceleri soğuk olırım. Sevdim mi de bırahmam
O yüzden ilk izlenim olarak SİLİK diye etiketlerinirimDogrudur canımm bende öyleyimdirr
Ben etiketliyorum seni ama onasıl kuzum kahveyi bile etiketledim seniiO yüzden ilk izlenim olarak SİLİK diye etiketlerinirimalıştım artık neyse
Tamamm canımm iyi gecelerr❤Bebekler ben müsadenizi isteyim . Bi duş alıp yatayım . baba yorgun
Iyi geceler kuzucukBebekler ben müsadenizi isteyim . Bi duş alıp yatayım . baba yorgun
Bilmiyorum ki canim ya ins yarin iyi olurum halim yok hic teli bile elime alicak halim yokSimurgp canum nasılsın iyimisin
Hayırdır inşaallahhh ya hepimiz çöktük zaten havadanBilmiyorum ki canim ya ins yarin iyi olurum halim yok hic teli bile elime alicak halim yok
Nikahimiz var aaa dostlar
Minnosundu migim ama ertelenmiş pazartesiymis
Bir ilim yaver gitmrz benim şandım kapalı dün bütün gün belediyede sistem yoktu kızlar artık ben stres yaptım, neyse başka brlefiyeyemgidleim belki sitem vardır dedik gittik sistem var gün dolu nikah tarihimiz 27 agustos cumaya alabildik mobilya işini hallettik çok şükür
Canımmmmmm sınnnnnnHahahahahahaha nerden nereye kosacağumi şaşurdummMinnosprenses bana emanet eder hep bu topiğii iki topikte benim canumdur balumdurr
Nereyee aaa merak edeeiz seniKızlar ben i merak etmeyin diye yazıyorum, giremem bir daha muhtemelen, kendime nazar değdirdim galiba , annemle tartıştık gözümü kırpmadim desem uykum gitti saat oldu, sinirim gunkerce gecmez,anlatmakla da olmaz, genel şeyler, herkese hayirli gunle r,hoşçakalın
Günaydınnnnn canımGünaydınlar kizlarim @ASSOSyalJou Minnosprenses MssPARE @Kahve __Kokusu @Catlak-kurabiye @Bal Perisi
@Emma3 @Migim
@madammor
Ve kaç gündür beni unutan @Yasnaz
Afiyet olsun canım benimMinnosprenses bugün kuzumu bulamayız mobilya alma telaşında
@coconatt cocomdaa bi gelse içehh kahve yaa oda memleketinde
@Elhan çok merak ettim seniiiiiiii bitmedimi acaba taşınma
@Mavera4268MssPARE @Catlak-kurabiye @Bal Perisi @ASSOSyal D u t @Kahve __Kokusu @Lavinia_84
@madammor @mavikelebek34 @Migim @Yasnaz @N u r @Emma3
heeeyyyyyyyHanii kahvelerrrrrr
Eki Görüntüle 2903917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?