Minnosum geç olsun güç olmasın ınş valla çok merak ettim mobilya içine sindi mi

Minnosum geç olsun güç olmasın ınş valla çok merak ettim mobilya içine sindi mi
Kenfi zevkime göre aldım canım görümcemde çok yardımcı oldu
Ama bende şans yok bahtim ksra beni eve bırakmak için adanafan geldiler yolda araba bozuldu allajtan eve 5 dk lık mesafede nişamlım vr görümcem bizde şuan antepte de esnaf sahresi var tüm tamirciler tatil pazartesiye kadar zor bela 1 kişi bulduk bu gün öğlefen sonra bakacak arabaya

Günaydın kızlar asi beni fena yaptı her yerim dökülüyor hiç halim yok agrım çok

Reactions: Jou
Konuşursan burda daha iyi için rahatlar olur öyle tartışmalar annenler hepimiz birşeyi tartışabiliyoruz❤

Günaydın kızlar asi beni fena yaptı her yerim dökülüyor hiç halim yok agrım çok
2ci doz da demekki etkieldi senii pareemmm
Oyyy kıyamammm o sümüklü akan burnuniiii
Bildiğin virüs gibi yaşıyorsun oyüzden bide korona olmadın ya hiç ondanda olabiliyor vücudun alişsın diye sana vücuduna virüs yolluyorlar o aşı içinde o var akşama kalmaz geçicek kuzumm antikor veriyolar sana biz antikorluyuz ya mesela korona olanlar böyle ağrı geçirmiyor fazla

Jou yavrum burda olsanda bana baksan bitanem fıstığım

Jou yavrum burda olsanda bana baksan bitanem fıstığım
Bende 5 te olcam aşı pareeeeeeeee cok heyecanlıyım yavvv şuan sen korona gibi yasıyorsun aşkoo çok kötü dimi ağrısı eşim geceleri hiç uyuyamadıı aynı senin yaşadığın gibi yaşadı bende grip olmustum ilk az bi sırtım ağrıdı geçtii belkide bende aşıdan sonra ağrı geçirebilirim ama antikorluyum bide üstüne igneyle bidaha antikorlu olacaz

Yaaaaa allahuummmmmm sana bakmammıı suyunu içirene kadar bakardumm sana kurban olurummmmmmm sana ben

Inşallah sende etki olmaz hemen atlatırsın ilkinde bende olmadı ama şuan çok kötü inşallah bir an evvel geçsin bir sürü işim var annemde aşure yapmaya kalkmış sabah onada söylendim kalsın diye yok diyo ben yaparım

Anaaa iştee gene yapıyorr canim beniimmm yaa bak parol içebilirsin okadar ağrıyla durulurmu bize aile hekim bile demisti koronayken çok ağrınız olursa parol için diye eşime o zaman içirmiştik biz ne bilelim ama acayip ağrı geçti geceler ağladı üst komşum duymuş anlamışlar korona olduğunu

Çok kötüü allah kimseye yaşatmasın parol iç paremm aşkumm canummm

Içim kuzum içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…