- 12 Ağustos 2021
- 574
- 629
- 18
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #19.681
Aşırı sinirliyim, bdvye konu açıcam dışardan anlasilmayacagini bilsm, ağlıyorum hep, genel şeyler "insan yerine koyulmadim bu yaşıma kadar, koyulmam daNereyee aaa merak edeeiz seni
Minnosum geç olsun güç olmasın ınşBir ilim yaver gitmrz benim şandım kapalı dün bütün gün belediyede sistem yoktu kızlar artık ben stres yaptım, neyse başka brlefiyeyemgidleim belki sitem vardır dedik gittik sistem var gün dolu nikah tarihimiz 27 agustos cumaya alabildik mobilya işini hallettik çok şükür
Canım üzme kendini, düzelir geçer. Hassas dönemdesin, bebegini düşünAşırı sinirliyim, bdvye konu açıcam dışardan anlasilmayacagini bilsm, ağlıyorum hep, genel şeyler "insan yerine koyulmadim bu yaşıma kadar, koyulmam da
Canım ama konuşmak sana daha iyi gelecektirAşırı sinirliyim, bdvye konu açıcam dışardan anlasilmayacagini bilsm, ağlıyorum hep, genel şeyler "insan yerine koyulmadim bu yaşıma kadar, koyulmam da
Kenfi zevkime göre aldım canım görümcemde çok yardımcı olduMinnosum geç olsun güç olmasın ınşvalla çok merak ettim mobilya içine sindi mi
Sende benimm beniimmmm balııkaymağuummmmCanımmmmmm sınnnnnn
Konuşursan burda daha iyi için rahatlar olur öyle tartışmalar annenler hepimiz birşeyi tartışabiliyoruz❤Kızlar ben i merak etmeyin diye yazıyorum, giremem bir daha muhtemelen, kendime nazar değdirdim galiba , annemle tartıştık gözümü kırpmadim desem uykum gitti saat oldu, sinirim gunkerce gecmez,anlatmakla da olmaz, genel şeyler, herkese hayirli gunle r,hoşçakalın
2ci doz da demekki etkieldi senii pareemmmGünaydın kızlar asi beni fena yaptı her yerim dökülüyor hiç halim yok agrım çok
Jou yavrum burda olsanda bana baksan bitanem fıstığım2ci doz da demekki etkieldi senii pareemmm
Oyyy kıyamammm o sümüklü akan burnuniiii
Bildiğin virüs gibi yaşıyorsun oyüzden bide korona olmadın ya hiç ondanda olabiliyor vücudun alişsın diye sana vücuduna virüs yolluyorlar o aşı içinde o var akşama kalmaz geçicek kuzumm antikor veriyolar sana biz antikorluyuz mesela koronanolanlar böyle ağrı geçirmiyor fazla
Bende 5 te olcam aşı pareeeeeeeee cok heyecanlıyım yavvv şuan sen korona gibi yasıyorsun aşkoo çok kötü dimi ağrısı eşim geceleri hiç uyuyamadıı aynı senin yaşadığın gibi yaşadı bende grip olmustum ilk az bi sırtım ağrıdı geçtii belkide bende aşıdan sonra ağrı geçirebilirim ama antikorluyum bide üstüne igneyle bidaha antikorlu olacazJou yavrum burda olsanda bana baksan bitanem fıstığım
Inşallah sende etki olmaz hemen atlatırsın ilkinde bende olmadı ama şuan çok kötü inşallah bir an evvel geçsin bir sürü işim var annemde aşure yapmaya kalkmış sabah onada söylendim kalsın diye yok diyo ben yaparımBende 5 te olcam aşı pareeeeeeeee cok heyecanlıyım yavvv şuan sen korona gibi yasıyorsun aşkoo çok kötü dimi ağrısı eşim geceleri hiç uyuyamadıı aynı senin yaşadığın gibi yaşadı bende grip olmustum ilk az bi sırtım ağrıdı geçtii belkide bende aşıdan sonra ağrı geçirebilirim ama antikorluyum bide üstüne igneyle bidaha antikorlu olacaz
Yaaaaa allahuummmmmm sana bakmammıı suyunu içirene kadar bakardumm sana kurban olurummmmmmm sana ben
Anaaa iştee gene yapıyorr canim beniimmm yaa bak parol içebilirsin okadar ağrıyla durulurmu bize aile hekim bile demisti koronayken çok ağrınız olursa parol için diye eşime o zaman içirmiştik biz ne bilelim ama acayip ağrı geçti geceler ağladı üst komşum duymuş anlamışlar korona olduğunuInşallah sende etki olmaz hemen atlatırsın ilkinde bende olmadı ama şuan çok kötü inşallah bir an evvel geçsin bir sürü işim var annemde aşure yapmaya kalkmış sabah onada söylendim kalsın diye yok diyo ben yaparım
Içim kuzum içtimAnaaa iştee gene yapıyorr canim beniimmm yaa bak parol içebilirsin okadar ağrıyla durulurmu bize aile hekim bile demisti koronayken çok ağrınız olursa parol için diye eşime o zaman içirmiştik biz ne bilelim ama acayip ağrı geçti geceler ağladı üst komşum duymuş anlamışlar korona olduğunu
Çok kötüü allah kimseye yaşatmasın parol iç paremm aşkumm canummm
Gunaydinnnnnn acuk banada ver o enerjidenHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh
Elhan Minnosprenses coconatt Madammor BlueBerry4268 MssPARE Morrmeneksee ASSOSyal Catlak-kurabiye Cookiie D u t Simurgp bebeklinick
Lavinia_98
Kahve __Kokusu mavikelebek34 Wilma11 @Yasnaz sade_ kahv
kim o kim kimm kimmm çatladumm burdaaaaaaaageçenlerde gittim ayrılmış ordan sosyal medyada da bulamadım takip edicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?