- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #20.541
hahahha bi makarnada hazur olsun kızzzHazır kız elde kim uğraşacak şimdiDaha bir suru isim var gene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahha bi makarnada hazur olsun kızzzHazır kız elde kim uğraşacak şimdiDaha bir suru isim var gene
Ğtüden nefret edeeimBenimde iç kıyafeti giyiyor ama gidir gelirken normal kıyafet giyiyor yine de olmuyor buruşuk
Bende iyiyim şükür![]()
hahhhh işte bu yaa bunu bekledim sendeennn![]()
Bendeee ütüden ayrı nefret ütü masasını taşıyıp indirip kaldırmaktan ayrı nefret ederimmĞtüden nefret edeeim![]()
hahahahaha kızcan sandummm kızzzzz kafama kafama geçircen sandum çok tırstımmWuuuuuuuuu seksilik beybilerrrrr
50 cent ooo yeeeeeee
Oooo![]()
Tıpkı ben
Geçen birisiyle burda diş muhabbeti yaptım kimdi o. O günden sonra dişim ven burdayım diyor dünden beri diş etlerim şişti
Bendeee ütüden ayrı nefret ütü masasını taşıyıp indirip kaldırmaktan ayrı nefret ederimm![]()
hiç bırakma beniii
eskiden yırtık moda değildii külotlu çorap bile moda çıktııAmaan keşke ütüsüz giyinmek moda olsa![]()
Sende beni bırakmahiç bırakma beniii![]()
KeşkeeeerAmaan keşke ütüsüz giyinmek moda olsa![]()
AslaaaSende beni bırakma
Keşkeeeer![]()
Haydi gelsinneskiden yırtık moda değildii külotlu çorap bile moda çıktıı
oda gelirr![]()
Minnoşş mobilyalarını masıl aldınSende beni bırakma
Keşkeeeer![]()
Kolum aciyo biraz onun haricinde iyiyim canumm. Sen nasilsinaşkummmmmmmmm
nasulsun bugün
Haydi gelsinn![]()
Biliyorum.o klibi sapiklar ama güzel şarkıhahahahaha kızcan sandummm kızzzzz kafama kafama geçircen sandum çok tırstımm
hiç iyi şeyler dönmüyor o videoda![]()