- 12 Mart 2019
- 16.224
- 35.772
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #22.761
İlkini kendinize göre yap bende öyle yapmıştım güzel olursa yine dagıtırsın iki üç kaseBir bakayım güEl yapabilirmiyim işte ondan emin değilim yoksa fazla yapıp dağıtmakta isterim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkini kendinize göre yap bende öyle yapmıştım güzel olursa yine dagıtırsın iki üç kaseBir bakayım güEl yapabilirmiyim işte ondan emin değilim yoksa fazla yapıp dağıtmakta isterim![]()
Sen nasıl yedin bu numarayıyaa saf gibi yedim y bendeay nikah mı tazeleyez bidee ay valla üşenirim.
Kör olmayasica adamlar aşkımı süpürmusler ikiz ...aşk kadınları olmuş ev kadını vaheyyyyyy vaheyyyyyyYaaa benim minnoş kahveme bak senyıllar hangimizi değiştirmedi bak ben teryy i unuttum evlendim
bende dün kızın birine yazdım aşk karın doyurmuyor ayrıl sen ondan die
ne olmuş bize ikizim
![]()
Öyle yapayım canım teşekkğr ederimİlkini kendinize göre yap bende öyle yapmıştım güzel olursa yine dagıtırsın iki üç kase![]()
Ben artık ev karısıyam aşkda neyimiş gııı amannnSen nasıl yedin bu numarayı
Kör olmayasica adamlar aşkımı süpürmusler ikiz ...aşk kadınları olmuş ev kadını vaheyyyyyy vaheyyyyyy![]()
Inşaallah kelebeğim fabrikadar birtane korona olmayan yok bi eşim eksikti oda bizede patladıinşaAllah gelmez bir daha insan psikolojik olarakta yıpranıyor.
Ohh çok iyii demekki bünyen kaldırdıBen korona olmadim hic ama asi olunca rahatsizlanmadimda
Korona ilacımı o kuzum öyleyse öyle ilaç vermedi başkaydı ravirandı ilk gün kullandık ağır geldi bize bıraktıkFavipavir kullandın mi
YasommmmKız yap cok kolay![]()
Bende öyle oldum başta negatiftim meğer en son bana geçmişInşaallah kelebeğim fabrikadar birtane korona olmayan yok bi eşim eksikti oda bizede patladıolsakta gene hafif atlatırız aşıda olduk tabii
![]()
Ne yapıyorsunuz yine ne kaçırdımİlkini kendinize göre yap bende öyle yapmıştım güzel olursa yine dagıtırsın iki üç kase![]()
Aha sendemi oldun gııı koronaBende öyle oldum başta negatiftim meğer en son bana geçmişgeçti gitti çok şükür inşaAllah gelmez bir daha da
CanımmmYasommmm![]()
AşureNe yapıyorsunuz yine ne kaçırdım![]()
Napiyin bitanemm❤Canımmm![]()
Napıyım oturmaca sen napanNapiyin bitanemm❤
Ahhh ahhh joun yüksek enfeksiyon kaptı yatışlardayım totom iğne vuruluyor enerjin sıfır nazara geldiimNapıyım oturmaca sen napan![]()
Anladım bebekim.Korona ilacımı o kuzum öyleyse öyle ilaç vermedi başkaydı ravirandı ilk gün kullandık ağır geldi bize bıraktık![]()