Tesekkur ederim.
Kendimi tanitayim 45 yasima yeni girdim.4 yil bitti bosandim.cocuklarimla hayat kurdum.keyfim nesem yerinde biraz sosyalleseyim artik dedim😊burayi gordum hem okur hem sohbet ederim diye dusundum.
ben de yillik izindeyim biraz keyif bolca is ugrasip duruyorum.
Hoşgeldiniz 🌺

çok önemli ama ortamdan dolayı belkide sevemedin ben çok yerde çalıştım en çok memnun olduğum yer burası 🙂

memnun oldum ben 25 yaşındayım çalşıyorum evlilik aşamasındayım hoşgeldiniz 😊
Kesinlikle minnoşum. Ben yalnız başımaydım koca gün içim daralıyordu :KK43:

Tesekkur ederim.
Kendimi tanitayim 45 yasima yeni girdim.4 yil bitti bosandim.cocuklarimla hayat kurdum.keyfim nesem yerinde biraz sosyalleseyim artik dedim😊burayi gordum hem okur hem sohbet ederim diye dusundum.
Hoş geldin bacııı🥰 gel gel burdakiler ağız tadıyla depresyona girmene bile izin vermiyorlar😄

good morning hatunlarrr .öğlen oldu demeyin 1saat önce kalktım😁bdv de bir konu vardı sardı gelemedim buralara😂 hemende gıybete başlamışssınız hain gacılar
Burda görmeyince bizim için uyuyor oluyorsunuz 🤣🤣🤣

Tesekkur ederim.
Hoşgeldin, kahve ikram edelim müsait zamanda beraber içelim inşallah

Sağol canım🤗

Fincandan sonra tuhaf geliyor ama ben bir iki defa misafirlikte önüme gelince alıştım perim. Şu an fincandan bir farkı kalmadı benim için 😊
Ben birkaç kez cam fincanda içtim kahveyi hoşuma gitmedi. Benim böyle şeylerim var. Çay camda kahve porselende olcak 😬🤣🤣

Back
X