Fotograf aklıma gelene kadar birazını içmiş bulundum 🤣😬

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 19
Yaaaa evett bide kokusu kalıyo bende hiç yapmam diyodum evlenince sonra sana tavsiyem
Hamsi yaparken kaynar suyun içine lavanta koy o hamsi koku hiç kalmıyomuş hem hamsini yap hem de suyu kaynasın başka birşey daha koyuyolar aklıma değil
Limon yada sirke diye hatırlıyorum ben sanki

• Beğen
Reactions: Jou
Dur bakayım lavanta var mı varsa koyarım canım. Vallahi hamsi yedikten sonra mutfağın önünden geçemiyorum üç gün😂😂 Midem bulanıyor bir daha yapmayacağım diyorum onun için yapamadım hiç
Ben palamut seviyorum yaa etli etli benim gibi 😍🤣🤣

Ay yokta onlar böyle sulu sulu oluyoya sanki balık kokusu cok geliyo gibi😂 hamsiyi bol mısır unuyla cips gibi olana kadar kızartıyorum anca öyle yiyorum 😂
Sevmiyorsan aynen o şekilde gider anca canım. Palamutu annem yapar keser onu dilim dilim fırına. Üstüne soğanfalan. Hmm bak canım cekti bu hafta yapayım 😬😋😋

Sevmiyorsan aynen o şekilde gider anca canım. Palamutu annem yapar keser onu dilim dilim fırına. Üstüne soğanfalan. Hmm bak canım cekti bu hafta yapayım 😬😋😋
Of of yiyebilmeyi cok isterdim😂 Benim annem de öyle yapar Patateste koyar Eşim ona bayılır hatta ama ben hiç yapmıyorum Kardeşim de öyle sever kışın bol bol yapar. Ama bu kış ben yemesem de eşim için yapacağım

Of of yiyebilmeyi cok isterdim😂 Benim annem de öyle yapar Patateste koyar Eşim ona bayılır hatta ama ben hiç yapmıyorum Kardeşim de öyle sever kışın bol bol yapar. Ama bu kış ben yemesem de eşim için yapacağım
Önceden bende sevmiyordum küçükken canım. Kılçıkları kokusu falan kötü geliyordu.Annem ayıklar önüme koyar zorla yedirtirdi. Sonra çalışırken dışardan hamsi sipariş vermişti patronlar kızartılmış şekilde. Başka yemek yok mecbur yedim. Yiyiş o yiyiş birdaha hep yedim😂😂 birde büyüdükce faydalı olduğuna falan aklım erdikce yemek seçmemeye başladım. Önceden çok seçerdim. Şimdi bir koyun eti yiyemem. Geri kalan herşeyi yerim😂😂

Back
X