- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #29.741
Hahahaah ısırırımm senii yavvvvvTamam askım olucaksın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaah ısırırımm senii yavvvvvTamam askım olucaksın![]()
Olur öyle şeyler guzummBunu işte o aşılama topikte etiket etmiştim ya bi baktım kahve topiğind edeğilmişim![]()
Guzzunn yesun seniiiiuOlur öyle şeyler guzumm![]()
Aa böyle ilk görüyorum ben ama kuyruğu falan ne kadar güzel ya rengi çok güzelmiş kukulinin
Birdaha gitmesinler inşallah bitanemTabi öyle ya üzülmezmii benim cok sevdiğim vatos balığım gidince çok üzüldüm
bizde beta vardı ona benzettim
Isırma hiç halim yokHahahaah ısırırımm senii yavvvvv
Limon yada sirke diye hatırlıyorum ben sankiYaaaa evett bide kokusu kalıyo bende hiç yapmam diyodum evlenince sonra sana tavsiyem
Hamsi yaparken kaynar suyun içine lavanta koy o hamsi koku hiç kalmıyomuş hem hamsini yap hem de suyu kaynasın başka birşey daha koyuyolar aklıma değil
Afiyet olsun canımFotograf aklıma gelene kadar birazını içmiş bulundum![]()
Ben palamut seviyorum yaa etli etli benim gibiDur bakayım lavanta var mı varsa koyarım canım. Vallahi hamsi yedikten sonra mutfağın önünden geçemiyorum üç günMidem bulanıyor bir daha yapmayacağım diyorum onun için yapamadım hiç
Teşekkür ederim canım berabe rolsunAfiyet olsun canım![]()
Ay yokta onlar böyle sulu sulu oluyoya sanki balık kokusu cok geliyo gibiBen palamut seviyorum yaa etli etli benim gibi![]()
Sağol kuzum aksama artıkTeşekkür ederim canım berabe rolsun![]()
Sevmiyorsan aynen o şekilde gider anca canım. Palamutu annem yapar keser onu dilim dilim fırına. Üstüne soğanfalan. Hmm bak canım cekti bu hafta yapayımAy yokta onlar böyle sulu sulu oluyoya sanki balık kokusu cok geliyo gibihamsiyi bol mısır unuyla cips gibi olana kadar kızartıyorum anca öyle yiyorum
![]()
Of of yiyebilmeyi cok isterdimSevmiyorsan aynen o şekilde gider anca canım. Palamutu annem yapar keser onu dilim dilim fırına. Üstüne soğanfalan. Hmm bak canım cekti bu hafta yapayım![]()
Önceden bende sevmiyordum küçükken canım. Kılçıkları kokusu falan kötü geliyordu.Annem ayıklar önüme koyar zorla yedirtirdi. Sonra çalışırken dışardan hamsi sipariş vermişti patronlar kızartılmış şekilde. Başka yemek yok mecbur yedim. Yiyiş o yiyiş birdaha hep yedimOf of yiyebilmeyi cok isterdimBenim annem de öyle yapar Patateste koyar Eşim ona bayılır hatta ama ben hiç yapmıyorum Kardeşim de öyle sever kışın bol bol yapar. Ama bu kış ben yemesem de eşim için yapacağım