- 19 Şubat 2021
- 61
- 13
- 3
- Konu Sahibi Cidem12445666
-
Amin inşallahAllah korusun inşallah.Muzaffer dönsünler.
Allah sağ Salim kavuştursun sizi . Müsait oldukça konuşuyorsunuz evet ama yetmiyordur muhtemelen . Canın sıkıldıkça buraya yaz muhakkak derdine ortak olan bir arkadaş çıkarEşi askeri personel olup aylardır göremeyen var mı içinizde çok daraldı belki siznle konuşup rahatlarım eşim Aralık ayında Azerbaycana gitmişti hala dönmedilee ve hala ne zman dönecekleri belli değil çok daraldı evet herşeyi bilerek evlendim ama özlem bambaşka bişey ruhum daralıyor ne zman dönecekleri belli değil kimseyle konuşmak istemiyorum iyice içime kapandım
İlk zamanlar çok zor oluyor ama alışırsınEşi askeri personel olup aylardır göremeyen var mı içinizde çok daraldı belki siznle konuşup rahatlarım eşim Aralık ayında Azerbaycana gitmişti hala dönmedilee ve hala ne zman dönecekleri belli değil çok daraldı evet herşeyi bilerek evlendim ama özlem bambaşka bişey ruhum daralıyor ne zman dönecekleri belli değil kimseyle konuşmak istemiyorum iyice içime kapandım
Aynen öyleBenim de eşim askeri personel, denizci. Senin durumun gbi değil ama 1,5 ay gemide 2 hafta evde pandemi basladigndan beri. Yalnız olmak cok zor. Elimizde beklemekten baska yapacak bir şey yok malesef
Amin inşallah teşekkür ederimAllah sağ Salim kavuştursun sizi . Müsait oldukça konuşuyorsunuz evet ama yetmiyordur muhtemelen . Canın sıkıldıkça buraya yaz muhakkak derdine ortak olan bir arkadaş çıkar
İnsanlar meslek sahibi olmalilar evet ama kastınız çalışmaksa varlikli kocaları olan insanlar çalışmak zorunda değiller .Çok merak ediyorum 20 yaşındasın
18-19 mı evlendin neden önce meslek sahibi olmadan evlenmeyi seçtin üzüldüm adına keşke bu kadar erken evlenmeseydin
Ben sadece 20 yaşında neden evlendiniz diye sordumİnsanlar meslek sahibi olmalilar evet ama kastınız çalışmaksa varlikli kocaları olan insanlar çalışmak zorunda değiller .
Erkeğe güven olmaz diyerekte yaşanmaz.
illa onun için çalışmasını tavsiye ediyorsaniz eger
Bu arada askeri personellerde genelde varlıklı oluuorlar diye biliyorum.
Benim eşim de özel harekat. Sürekli görevlerdeEşi askeri personel olup aylardır göremeyen var mı içinizde çok daraldı belki siznle konuşup rahatlarım eşim Aralık ayında Azerbaycana gitmişti hala dönmedilee ve hala ne zman dönecekleri belli değil çok daraldı evet herşeyi bilerek evlendim ama özlem bambaşka bişey ruhum daralıyor ne zman dönecekleri belli değil kimseyle konuşmak istemiyorum iyice içime kapandım
21 yaşındayım 20 yaşında evlendim nasip kısmetÇok merak ediyorum 20 yaşındasın
18-19 mı evlendin neden önce meslek sahibi olmadan evlenmeyi seçtin üzüldüm adına keşke bu kadar erken evlenmeseydin
Teşekkür ederim sağolasın rabbim sanada kolaylık versinBenim eşim de özel harekat. Sürekli görevlerdeilk başlarda bı uzuluyordum ama zamanla alışmaya başladım. Allah canlarını korusun sağ salim donsunler gerisi mühim değil en son Suriye'ye gitmişti eşim ha bugün ha yarın derken 4,5ay bekledim resmen mevsim değişti eşim gelene kdr görüntülü konuşma vs falan da sarmıyor bı zaman sonra ama dediğim gibi canları sağ olsun deyip yutkunuyorsun işte. Beni en çok uğraştıran kısım çocuk sahibi olma işiydi iki kişi olmaya fırsat yok görevlerden ben üç kişi olmaya çalışıyordum Allah'a şükür nasip oldu üzme kendini eşini her gece Allah'a emanet et uyu günler geçer bir şekilde
Bizimde artık görüntülğ konuşma sarmıyor 3 aydır görmüyorum dört gözle bekliyorumBenim eşim de özel harekat. Sürekli görevlerdeilk başlarda bı uzuluyordum ama zamanla alışmaya başladım. Allah canlarını korusun sağ salim donsunler gerisi mühim değil en son Suriye'ye gitmişti eşim ha bugün ha yarın derken 4,5ay bekledim resmen mevsim değişti eşim gelene kdr görüntülü konuşma vs falan da sarmıyor bı zaman sonra ama dediğim gibi canları sağ olsun deyip yutkunuyorsun işte. Beni en çok uğraştıran kısım çocuk sahibi olma işiydi iki kişi olmaya fırsat yok görevlerden ben üç kişi olmaya çalışıyordum Allah'a şükür nasip oldu üzme kendini eşini her gece Allah'a emanet et uyu günler geçer bir şekilde
Şimdi hem endişe hem özlem var. Bi gün özlem biter Yanında sabit olur, ama göreve gidince sabahı zor edersin. Özlem, endişe asker eşleri için hep var. Zor gele gele öğreneceksinEşi askeri personel olup aylardır göremeyen var mı içinizde çok daraldı belki siznle konuşup rahatlarım eşim Aralık ayında Azerbaycana gitmişti hala dönmedilee ve hala ne zman dönecekleri belli değil çok daraldı evet herşeyi bilerek evlendim ama özlem bambaşka bişey ruhum daralıyor ne zman dönecekleri belli değil kimseyle konuşmak istemiyorum iyice içime kapandım
Umarım mesleğiniz vardır çok erken evlenmişsin21 yaşındayım 20 yaşında evlendim nasip kısmet
Allahım sagsalım kavuştursun Insallah.Eşi askeri personel olup aylardır göremeyen var mı içinizde çok daraldı belki siznle konuşup rahatlarım eşim Aralık ayında Azerbaycana gitmişti hala dönmedilee ve hala ne zman dönecekleri belli değil çok daraldı evet herşeyi bilerek evlendim ama özlem bambaşka bişey ruhum daralıyor ne zman dönecekleri belli değil kimseyle konuşmak istemiyorum iyice içime kapandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?