• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Arkadaşlar benim gibi olan var mı merak ediyorum, moralim çok bozuk, başkalarının fikirlerini duyarsam belki rahatlarım ya da benim gibi olan var mı öğrenirim. Ben 30 yaşını geçtim ve hiç evlenmedim.. 28 yaşına kadar da evlenmeyi düşünmedim ondan sonra da düşünsem bile öyle biriyle tanışmadım.. Çevrede kötü evlilikler vardı bir de annem çok erken evlenince beni evlenmeye karşı soğuttu.. Öyle çirkin biri değilim.. Hemen evleneceğinden değil de doğru düzgün biriyle bile tanışmıyorum.. Normalde de mutsuz ve yalnızım.. Artık umudu iyice kestim. Ben ömür boyunca öyle mutlu olacağı günü bekleyen biri olacağım.. Bana bir teselli gibi bişey verin.. Benim gibi birileri varsa muhabbet filan edelim.

ćalisiyor musun? evrene pozitif enerji ver. ķısmetin nerde ne zmn cikacagi belli olmaz.

Hayır çalışmıyorum.. Pozitif enerjiyi nerden bulayım.. Öyle mutsuzum ki

Kurslara falan gitmeyi denesen ya da işe girsen kafana göre birini bulursun.
Ben 4 yerde calistim 3. Calistigim yerde iki hafta durdum sartlar bana uymadi ciktim ama iş arkadasimla evlendim.
2 haftada buldum yani :KK45:
Tabi amacim evlilik olmasa da :deli:

Kurslara falan gitmeyi denesen ya da işe girsen kafana göre birini bulursun.
Ben 4 yerde calistim 3. Calistigim yerde iki hafta durdum sartlar bana uymadi ciktim ama iş arkadasimla evlendim.
2 haftada buldum yani :KK45:
Tabi amacim evlilik olmasa da :deli:

Gidiyorum kurslara çeşitli kurslara gittim. Ama bu ara gitmiyorum.

Ben de 29 yaşında ve yalnızım, bazen üzülüyorum sevmek sevilmek güzel şeyler, ama hayat çok kısa, olmayanlara takılıp mutsuz olmak yerine elindekilerle mutlu ol, ben öyle yapıyorum.
Hem evliliğin mutluluk getireceğinin garantisi nedir? Kocişkosuz da mutlu olan kadınlar var

Ben de 29 yaşında ve yalnızım, bazen üzülüyorum sevmek sevilmek güzel şeyler, ama hayat çok kısa, olmayanlara takılıp mutsuz olmak yerine elindekilerle mutlu ol, ben öyle yapıyorum.
Hem evliliğin mutluluk getireceğinin garantisi nedir? Kocişkosuz da mutlu olan kadınlar var

Öyle tabi ama insan mutsuz oluyor.. Evlenmenin mutluluk getireceği garanti değil.. Ama öyle uygun aday bile olmaması.. Bilmiyorum.

Öyle tabi ama insan mutsuz oluyor.. Evlenmenin mutluluk getireceği garanti değil.. Ama öyle uygun aday bile olmaması.. Bilmiyorum.

Çok iyi anlıyorum seni. Bende de durum aynı. Arkadaş edinmeye çalış o zaman, veya arkadaşlarına söyle belki evlenmek isteyen birilerini tanıyorlardır, tanıştırırlar bi denersin.

Çok iyi anlıyorum seni. Bende de durum aynı. Arkadaş edinmeye çalış o zaman, veya arkadaşlarına söyle belki evlenmek isteyen birilerini tanıyorlardır, tanıştırırlar bi denersin.

Siz çalışıyor musunuz?

Var mı sende bişiler:)

Valla panpa bende yazılan 2 tane var ama 2sinden de bir bk olmaz :)

1 numara , benden 3 yaş mı ne küçük , bir de kasanovaymış ama bana gelince efendi erkek ayaklarında takılıyor. Aynı yerde çalışıyoruz ben şefim bu cücük kafa da altımda çalışıyor. Neyse her yanı yazılan hatunlarla dolu yakışıklı çocuk ama bana efendi erkek pozları çiziyor aklı sıra cücük kadar kafasıyla beni kandırcak ....tövbe tövbe :KK70::KK70: ben yer miyim onun ayaklarını kiminle dans ettiğini hiç bilmiyor hiç :KK70:Geçende selfie çekip atmış bir de nbr nasılsın yazmış altına mal değneği :KK70:özet: br b.k olmaz

2 numaradan hiç bahsetmicem sürekli peşimde dolanıyor ama ondan da bir b.k olmaz olsa da zaten ben istemem o da ayrı bir cins asla almam

Bu gerizekalılarla çevrili olarak yuvarlanıyorum işte negzel :sampiyon:

Kuzenim (erkek) aynen bu şekilde evlendi. Kafasına göre kimseyi bulamıyordu hep saçma sapan tiplere denk gelmiş. Bir gün arkadaşları bizim tanıdığımız aklı başında bir kız var bir tanış demişler şimdi evliler, çocuk bekliorlar. Kız çok düzgün br insan , şu an biz de şaşkınız kedi olalı tuttuğu ilk fare :spor:

Yalnizlik zor tabii.. ama nasipte kismetinde ne varsa onu yasarsin.. ama dua etmek istememen cok yanlis.. sen surekli dualarinda Allahtan hayirli bir eş iste yeter.. o nasip seni bulur sen yeterki içtenlikle hayirlisini Allahtan iste..

Back
X