Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla panpa bende yazılan 2 tane var ama 2sinden de bir bk olmaz :)
1 numara , benden 3 yaş mı ne küçük , bir de kasanovaymış ama bana gelince efendi erkek ayaklarında takılıyor. Aynı yerde çalışıyoruz ben şefim bu cücük kafa da altımda çalışıyor. Neyse her yanı yazılan hatunlarla dolu yakışıklı çocuk ama bana efendi erkek pozları çiziyor aklı sıra cücük kadar kafasıyla beni kandırcak ....tövbe tövbeben yer miyim onun ayaklarını kiminle dans ettiğini hiç bilmiyor hiç
Geçende selfie çekip atmış bir de nbr nasılsın yazmış altına mal değneği
özet: br b.k olmaz
2 numaradan hiç bahsetmicem sürekli peşimde dolanıyor ama ondan da bir b.k olmaz olsa da zaten ben istemem o da ayrı bir cins asla almam
Bu gerizekalılarla çevrili olarak yuvarlanıyorum işte negzel![]()
Ben de ikinci ünv kayıt yaptırdım ama kaydımı yeniletmedim. Tez yazmam gerekiyor diye.
Ahah bir numaranın özgüven tavanmış en itici erkek tipiYüz ver kaç sende salak olsun oğlan
![]()
Kendini akıllı sanan bir keko iştegeçende elinde telefonunu sallaya sallaya bir şey söylüyordu bana bir de baktım bir kız buna foto atmış, bar gibi bir yerde kız zil zurna sarhoş buna sarılmış bu da kelle gibi sırıtıyor
görmeyeyim diye telefonunu çevirdi ammaaa işişten geçmişti keko bey
![]()
O kadar kırgınım ki dua etmek istemiyorum.
kısmet işi bu tamamen cnmArkadaşlar benim gibi olan var mı merak ediyorum, moralim çok bozuk, başkalarının fikirlerini duyarsam belki rahatlarım ya da benim gibi olan var mı öğrenirim. Ben 30 yaşını geçtim ve hiç evlenmedim.. 28 yaşına kadar da evlenmeyi düşünmedim ondan sonra da düşünsem bile öyle biriyle tanışmadım.. Çevrede kötü evlilikler vardı bir de annem çok erken evlenince beni evlenmeye karşı soğuttu.. Öyle çirkin biri değilim.. Hemen evleneceğinden değil de doğru düzgün biriyle bile tanışmıyorum.. Normalde de mutsuz ve yalnızım.. Artık umudu iyice kestim. Ben ömür boyunca öyle mutlu olacağı günü bekleyen biri olacağım.. Bana bir teselli gibi bişey verin.. Benim gibi birileri varsa muhabbet filan edelim.
Hayır çalışmıyorum.. Pozitif enerjiyi nerden bulayım.. Öyle mutsuzum ki
Hayır çalışmıyorum.. Pozitif enerjiyi nerden bulayım.. Öyle mutsuzum ki