• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
30 yaş nedirki? artık herkes 30 undan sonra evleniyor? garip bir durum değil.
bu kadar kendizi hayata küstürmeyin, önce kendinizi sevin ki başkaları da sizi sevebilsin.

İkinci üniversite okumak tez yazmak iyi de öncelikle iyi bir iş sahibi olmayı denesen iz? Kusura bakma da öyle negatifsin ki ben burdan konuyu okuyunca gerildim önce pozitif ol iyi bir iş sahibi ol ondan sonra çevren seni isteyenlerle cevrilir

aslında bu evlilik ozleminden cok hayatında birinin olmayısından dır birseyler paylasabilcegin insana ihtiyac duyuyorsun bu cok dogal bir duygu herkes ister bunu istememek bana anormal geliyor acıkcası insani duygular neticede..ama boyle dusunerek gercekten negatifligi toplarsınız bende 27 yasında evlendim 30 a 3 kala:) sacma sapan insanlarla karsılastıgım halde karsıma muhakkak iyi biri cıkacagına hep inandım sizde boyle dusunun 30 yasındasınız bir kadının en guzel yasları

Valla panpa bende yazılan 2 tane var ama 2sinden de bir bk olmaz :)

1 numara , benden 3 yaş mı ne küçük , bir de kasanovaymış ama bana gelince efendi erkek ayaklarında takılıyor. Aynı yerde çalışıyoruz ben şefim bu cücük kafa da altımda çalışıyor. Neyse her yanı yazılan hatunlarla dolu yakışıklı çocuk ama bana efendi erkek pozları çiziyor aklı sıra cücük kadar kafasıyla beni kandırcak ....tövbe tövbe :KK70::KK70: ben yer miyim onun ayaklarını kiminle dans ettiğini hiç bilmiyor hiç :KK70:Geçende selfie çekip atmış bir de nbr nasılsın yazmış altına mal değneği :KK70:özet: br b.k olmaz

2 numaradan hiç bahsetmicem sürekli peşimde dolanıyor ama ondan da bir b.k olmaz olsa da zaten ben istemem o da ayrı bir cins asla almam

Bu gerizekalılarla çevrili olarak yuvarlanıyorum işte negzel :sampiyon:

Ahah bir numaranın özgüven tavanmış en itici erkek tipi :KK53: Yüz ver kaç sende salak olsun oğlan :confused:

İş hayatina atilip cevreniz genisledikce durum degisicektir. Biraz akisina birakmak lazim her tanistiginiz erkege mustakbel koca olarak bakmayin :)

Ben de ikinci ünv kayıt yaptırdım ama kaydımı yeniletmedim. Tez yazmam gerekiyor diye.

Benim durumum daha karışık, yurtdışında yaşıyorum dolayısıyla erkek sayısı kısıtlı, yani okul iş farkeden birşey yok benim için çünkü evleneceğim adam Türk olmalı, başkasıyla yapamam ben. Seçiciyim bide. Nasip bu işler çıkmaza sokunca düşücelerimi, nasip diyorum başka açıklaması yok. Depresif moda sokma kendini inan hiçbir faydası yok arkadaşım. Zamanı gelince en güzeli olur inşallah. :KK36:

Ahah bir numaranın özgüven tavanmış en itici erkek tipi :KK53: Yüz ver kaç sende salak olsun oğlan :confused:

Kendini akıllı sanan bir keko işte :KK70: geçende elinde telefonunu sallaya sallaya bir şey söylüyordu bana bir de baktım bir kız buna foto atmış, bar gibi bir yerde kız zil zurna sarhoş buna sarılmış bu da kelle gibi sırıtıyor:KK70::KK70: görmeyeyim diye telefonunu çevirdi ammaaa işişten geçmişti keko bey :KK70: rezillik yani.

Kendini akıllı sanan bir keko işte :KK70: geçende elinde telefonunu sallaya sallaya bir şey söylüyordu bana bir de baktım bir kız buna foto atmış, bar gibi bir yerde kız zil zurna sarhoş buna sarılmış bu da kelle gibi sırıtıyor:KK70::KK70: görmeyeyim diye telefonunu çevirdi ammaaa işişten geçmişti keko bey :KK70:

Ay tam salak çapkınmış o da :rolleyes:

O kadar kırgınım ki dua etmek istemiyorum.

Bunu soylemen cok yanlis bence.. kime kirginsin ve ne hakla.. Haline sukretmeyi bil ve dua et..dua ruhun gidasidir unutma..yoksa boyle negatif kalirsin..

Bazen bir işinizin veya çevrenizin olması bile evlenmek için yeterli olamayabiliyor
Benim düşüncem de kaderde kısmette olmayınca evlenemeyebiliyorsun :mad:
Mesela ben 6 senedir aynı iş yerindeyim bir kere bile bu niyetle iş yerinden veya çevresinden karşıma kimse çıkmadı.
Ama demiyorum ki çalışmayın veya iş aramayın !!!
Aksine bir işle meşgul olun size iyi gelecektir en azından kafanız dağılır sürekli aynı konuyu düşünüp umutsuzluğa düşmessiniz
En büyük faktör kader kısmet bunlara yön verecek unsurda dualarımız o yüzden dua etmekten vazgeçmeyin
Sizi çok iyi anlıyorun bende 27 yaşındayım. Bu zamana kadar karşıma benimde doğru düzgün kimse çıkmadı. Bende kırılıyorum özellikle herkes ilişkisini gayet güzel yürütüp evlilikle sonuçlandırırken ben evlenmeyi çok istediğim halde özel hayatımın sarpa sarması elimde olmadan beni de isyana sevk ettirebiliyor ama işte kaderinde önüne geçilmiyor açıkçası ben dua ederek rahatlıyorum ve iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Olmamasının tek nedenini ise benim iyiliğim için olduğuna inanmak istiyorum:) hayatı akışına bırakmak en güzeli diyelim

• Beğen
Reactions: mb1
Arkadaşlar benim gibi olan var mı merak ediyorum, moralim çok bozuk, başkalarının fikirlerini duyarsam belki rahatlarım ya da benim gibi olan var mı öğrenirim. Ben 30 yaşını geçtim ve hiç evlenmedim.. 28 yaşına kadar da evlenmeyi düşünmedim ondan sonra da düşünsem bile öyle biriyle tanışmadım.. Çevrede kötü evlilikler vardı bir de annem çok erken evlenince beni evlenmeye karşı soğuttu.. Öyle çirkin biri değilim.. Hemen evleneceğinden değil de doğru düzgün biriyle bile tanışmıyorum.. Normalde de mutsuz ve yalnızım.. Artık umudu iyice kestim. Ben ömür boyunca öyle mutlu olacağı günü bekleyen biri olacağım.. Bana bir teselli gibi bişey verin.. Benim gibi birileri varsa muhabbet filan edelim.
kısmet işi bu tamamen cnm

İlla herkes evlenecek diye bir kaide yok. Bence baskılardan dolayı da bu konu kafanıza takılmış olabilir.

Evet kendini sevmek ve kız arkadaşlar edinmek güzel fikir..İlla hemen evlenmek değil, öyle birisi olsun ki uzun süre tanıyım.. Ciddiye giden bişey olsun ondan bahsediyorum.. Ama malesef herkes şanslı azınlıkta yer almıyor..

Back
X